مصرف این چربی از کوچک شدن مغز جلوگیری می کند



به نقل از یوبیک آنلاین، شناخته شده ترین منابع اسیدهای چرب امگا 3 روغن ماهی و ماهی های چرب مانند سالمون، قزل آلا و تن است. این ممکن است برای وگان ها، گیاهخواران یا حتی کسانی که ماهی دوست ندارند دریافت امگا 3 کافی را به چالش بکشد.

در این مقاله برخی از بهترین منابع گیاهی اسیدهای چرب امگا 3 به شما معرفی شده است.

گردو
بر اساس مطالعات، گردو به دلیل داشتن امگا 3 به بهبود سلامت مغز کمک می کند. به عبارت دیگر، خوردن گردو با بهبود عملکرد شناختی و حافظه مرتبط است. یک مطالعه حیوانی نشان داد که گردو به طور قابل توجهی حافظه، یادگیری، رشد حرکتی و اضطراب را در موش های مبتلا به آلزایمر بهبود می بخشد. هر 28 گرم گردو حاوی 2570 میلی گرم اسیدهای چرب امگا 3 است. مصرف یک وعده گردو نیاز روزانه بدن به اسیدهای چرب امگا 3 را تامین می کند.

کلم بروکسل
به طور کلی، سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکسل سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و سایر مواد مغذی هستند. این غذا نه تنها حاوی ویتامین K، ویتامین C و فیبر است، بلکه منبع بسیار خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 است.
* کلم بروکسل پخته شده حاوی سه برابر بیشتر امگا 3 است.

بذر کتان
بذر کتان منبع غذایی مفیدی است و دارای مقادیر خوبی فیبر، پروتئین، منیزیم و منگنز است و همچنین منبع عالی امگا 3 است. مطالعات نشان داده اند که دانه کتان برای سلامت قلب مفید است و این مزیت به لطف اسیدهای چرب امگا 3 موجود در آن است.
دانه کتان را می توان به راحتی در یک رژیم غذایی گیاهی گنجاند.

اسیدهای چرب امگا 3 بخش مهمی از رژیم غذایی هستند و برای سلامت بدن ضروری هستند.
اگر به هر دلیلی ماهی نمی خورید، می توانید نیاز بدن خود به این ماده را بدون مصرف غذاهای دریایی با گنجاندن غذاهای غنی از امگا 3 در رژیم غذایی خود یا انتخاب مکمل های گیاهی تامین کنید.

منبع: Healthline

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7225

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *