
به نقل از یوبیک آنلاین، یک ضرب المثل معروف انگلیسی می گوید: یک سیب در روز دکتر را دور نگه می دارد. خوردن میوه فواید بسیاری برای سلامتی دارد، اما اکنون دانشمندان چینی با بررسی دقیق تری متوجه شده اند که چقدر سیب و میوه در روز می تواند واقعا به سلامت افراد کمک کند. به گفته آنها، مصرف سیب می تواند خطر مرگ زودرس را کاهش دهد.
دیجیاتو در نقل ازی به نقل از نیویورک پست نوشت: محققان بیمارستان یانگ تسه در چین 2084 مرد و زن میانسال مبتلا به فشار خون بالا را طی 10 سال ارزیابی کردند و در پایان مطالعه، 658 نفر از آنها به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند. عوامل مختلف آنها دست دادند محققان دریافتند افرادی که 3 تا 4 سیب در هفته میخورند، 39 درصد کمتر از افرادی که سیب مصرف نمیکنند یا کمتر از یک سیب در ماه میخورند، در معرض مرگ هستند.
رابطه بین مصرف سیب و میوه با سطح سلامت
پیش از این، دکتر ویل بولسیویچ، متخصص گوارش و نویسنده پرفروش نیویورک تایمز کتاب آشپزی با فیبر بالا، فواید سیب را فهرست کرده بود. او در کتاب خود می گوید که یک سیب متوسط حدود 4.4 گرم فیبر دارد. این میوه همچنین حاوی مقدار زیادی فیتوکمیکال (ترکیبات گیاهی) است که می تواند به پیشگیری از بیماری های مزمن کمک کند.
مطالعات قبلی همچنین نشان داده است که سیبهایی با پوست قرمز یا تیرهتر معمولاً نسبت به سیبهایی با پوست روشنتر، آنتیاکسیدان بیشتری دارند. همچنین، زنانی که یک یا چند سیب در روز میخورند، 28 درصد کمتر از زنانی که هیچ سیبی نمیخورند، به دیابت نوع 2 مبتلا میشوند.
در یک مطالعه جدید، دانشمندان دریافتند که مصرف 3 تا 4 سیب در هفته خطر مرگ زودرس را تا 39 درصد کاهش می دهد. فقط سیب نیست که این فواید را دارد. محققان همچنین می گویند که موز تقریباً فوایدی مشابه سیب دارد. مصرف ترکیبی موز و سیب 3 تا 6 بار در هفته کاهش قابل توجهی در مرگ و میر ناشی از علل مختلف نشان داد.
موز حاوی مقادیر مختلفی ویتامین C، ریبوفلاوین (ویتامین B2)، پتاسیم و منیزیم است. به طور کلی، موز منبع عالی پتاسیم است که می تواند به کاهش فشار خون و کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا کمک کند. موز همچنین حاوی کاتچین است که می تواند از حمله استرس اکسیداتیو که باعث پیری می شود جلوگیری کند.
در مقابل، محققان می گویند، هیچ ارتباط معنی داری بین مصرف سایر میوه ها از جمله گلابی، آناناس و انگور با کاهش مرگ و میر یافت نشد.
یافته های این تحقیق در Frontiers in Nutrition منتشر شده است.
47236
منبع: www.khabaronline.ir