مصرف زیاد این دو ماده غذایی باعث سکته قلبی می شود


به نقل از یوبیک آنلاین، علم پزشکی پیشرفت های زیادی داشته است، با این حال همچنان سکته قلبی یکی از مهم ترین عوامل مرگ و میر انسان ها است. بر اساس نقل از مرکز پیشگیری اولیه بیماری‌های قلبی و عروقی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیماری‌های قلبی عروقی عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان هستند و تخمین زده می‌شود که سالانه 17.9 میلیون نفر را به کام مرگ می‌کشند.

مصرف گوشت قرمز و غذاهای پرکالری مانند چیپس می تواند روند گرفتگی عروق قلب را تسریع کند.

در این میان یکی از عوامل مهم ایست قلبی، انسداد رگ های قلب است، رگ هایی که بدون در نظر گرفتن سابقه خانوادگی بیماری های قلبی، بیشتر به دلیل سبک زندگی به ویژه رژیم های غذایی ناسالم مسدود شده و در نتیجه باعث ایست قلبی می شوند. .

در این رابطه محمدحسین نجفی، متخصص قلب و عروق و فوق تخصص آنژیوپلاستی به یوبیک آنلاین گفت: مصرف برخی از مواد غذایی پرکالری مانند گوشت قرمز باعث گرفتگی عروق قلب نیز می شود. مصرف گوشت قرمز و غذاهای پرکالری مانند چیپس می تواند روند انسداد عروق قلب را تسریع بخشد.

او ادامه می دهد: «به طور طبیعی، یک رژیم غذایی مدیترانه ای که سرشار از غلات کامل، سبزیجات و سپس کالری کم است، می تواند از پیشرفت بیماری عروق کرونر جلوگیری کرده یا حداقل آن را کند کند.

این متخصص تصریح می کند: خوردن ماهی یک یا دو بار در هفته می تواند به حفظ سلامت عروق قلب کمک کند.

مصرف زیاد این دو ماده غذایی باعث سکته قلبی می شود

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7237

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *