مصرف چای یا چای بعد از آن ؛ مفید یا مضر؟/ این عادت و سوء رفتار سریعتر



پاسخ به این تصور غلط مبنی بر اینکه مصرف چای پس از مواد برای هضم بهتر مفید است ، وزارت بهداشت بهبود تغذیه گفت: این اعتقاد فاقد شواهد علمی است و مصرف چای نه تنها به روند هضم کمک می کند ، بلکه اسید موجود در چای را نیز به شما کمک می کند و پروتئین را سفت و هضم می کند.

ایسنا نوشت: در پاسخ به اینکه آیا نوشیدن چای یا شیر بلافاصله پس از وعده های غذایی به هضم بهتر کمک می کند ، وزارت بهداشت در مورد بهبود تغذیه؟

بیشتر کارشناسان توصیه می کنند که از چای یا بعد از غذا اجتناب شود. چای به خودی خود فواید غذایی زیادی دارد ، از جمله بهبود التهاب بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن ، با این حال ، در صورت مصرف انواع چای با یا بلافاصله بعد از غذا ، باید گفت که برگها اسیدی هستند و می توانند بر روند هضم تأثیر بگذارند. بنابراین اگر وعده غذایی مصرف شده حاوی پروتئین باشد ، مصرف چای نه تنها به فرآیند هضم کمک می کند ، بلکه اسید موجود در چای نیز باعث می شود محتوای پروتئین سفت و سخت و هضم شود.

علاوه بر این ، برخی از ترکیبات موجود در چای می توانند از جذب ویتامین ها و مواد معدنی جلوگیری کنند. یک مثال تانن هایی است که در چای وجود دارد و وظیفه ایجاد یک رنگ قهوه ای تیره را بر عهده دارند. غلظت بالای این ترکیب می تواند در جذب پروتئین و مواد معدنی مانند آهن ، روی و کلسیم تداخل داشته باشد و افراد مبتلا به این مواد معدنی باید از نوشیدن چای با یا بلافاصله پس از غذا خودداری کنند.

تانن موجود در چای سیاه نیز مسئول طعم تلخ آن است و می تواند منجر به حالت تهوع یا ناراحتی دستگاه گوارش شود. اگزالات موجود در چای همچنین روند جذب آهن و کلسیم را مختل می کند. از طرف دیگر ، محتوای کافئین موجود در چای ممکن است از جذب مواد مغذی در دستگاه گوارش جلوگیری کند. علاوه بر این ، اگر مشکلات دستگاه گوارش ، از جمله زخم دستگاه گوارش ، کافئین می تواند مشکلات دستگاه گوارش را تشدید کند.

به گفته وزارت بهداشت ، کافئین همچنین تولید اسید در معده را افزایش می دهد و در صورت داشتن سندرم روده تحریک پذیر می تواند علائم را تشدید کند. علاوه بر این ، مصرف چای با یا بلافاصله بعد از غذا می تواند آب گوارشی را رقیق کند و منجر به سوء هاضمه شود.

در کنار این موارد ، برخی از افراد نقل از داده اند که نوشیدن چای پس از غذا باعث تسکین گازها و نفخ معده می شود. بنابراین ، توصیه می شود یک ساعت قبل یا یک ساعت بعد از غذا ، چای مصرف کنید تا با کاهش مضرات مصرف چای در هنگام غذا ، از آن استفاده شود.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8320

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *