
به گفته باشگاه روزنامه نگاران جوان ، رنگ بالای چغندر مسئولیت مزایای شگفت انگیز در سلامت انسان را بر عهده دارد. چغندرها از ویتامین های A ، C ، B2 زیاد هستند. همچنین منابع بسیار خوبی از فولات ، فیبر ، زواکاستین ، لوتئین و انواع تقویت کننده های بهداشتی وجود دارد. یکی از مواد مغذی موجود در چغندر ، به نام Betaine ، خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش می دهد. چغندر می تواند به کنترل فشار خون و تأخیر در زوال عقل کمک کند. آنها در کمک به افزایش سرعت بهبودی بعد از ورزش و کمک به افزایش عملکرد در طول ورزش کمک می کنند. در حقیقت ، مصرف این سبزی بنفش برای سلامتی شما بسیار عالی است.
چغندرها را خرد کنید ، کمی روغن زیتون اضافه کنید و آنها را بپزید. این باعث می شود قند موجود در کارامل چغندر و طعم آن باشد. هنگامی که با کمی پنیر بز یا پنیر یونانی ترکیب می شود ، طعم شیرین آنها خنثی می شود.
233233
منبع: www.khabaronline.ir