
نادیا زاکالواندسرکه سیب ارگانیک دارای کیفیت و خواص بیشتری است زیرا با استفاده از سیب های آلی تولید می شود و فاقد مواد شیمیایی مضر و همچنین مواد نگهدارنده است. مزایای سرکه سیب را باید ذکر کرد:
1. ضد باکتریایی و قارچ
سرکه سیب به دلیل حجم زیاد اسیدی یک ضد عفونی کننده طبیعی است. از این مایع می توان برای درمان عفونت های قارچی پوست یا مسمومیت با رژیم غذایی ناشی از باکتری های سالمونلا استفاده کرد. سرکه سیب همچنین می تواند برای ضد عفونی کننده سطوح استفاده شود.
2. کاهش قند خون
سرکه سیب باعث افزایش حساسیت به انسولین و کاهش قند خون می شود.
1. کاهش وزن
برخی از مطالعات نشان داده اند که مصرف سرکه سیب اشتها را کنترل می کند و باعث می شود احساس سیری بیشتری داشته باشد و از این طریق به کاهش وزن کمک می کند.
1. بهبود هضم غذا
سرکه سیب سیب می تواند با تنظیم سطح اسید معده به درمان برخی از مشکلات دستگاه گوارش مانند سوء هاضمه یا نفخ کمک کند. همچنین ، از آنجا که سرکه سیب از نظر پروبیوتیک بسیار زیاد است ، به سلامت روده نیز کمک می کند.
1. سلامت پوست و مو
سرکه سیب سیب ضد التهابی و ضد باکتریایی خوبی است ، به همین دلیل در درمان آکنه و اگزما بسیار مؤثر است و از آنجا که اسیدیته پوست سر را متعادل می کند ، شوره سر را کاهش می دهد.
اعتقادات دروغین در مورد برخی از مزایای سرکه سیب
مطالعات علمی هنوز نتوانسته است برخی از مزایای آن در مورد سرکه سیب را به طور کامل تأیید کند. در حقیقت ، برای اثبات آنها مطالعات علمی دقیق لازم است. این موارد شامل مواردی مانند درمان سرطان ، چربی ضعیف و فشار خون بالا است.
* سرطانبشر هنگامی که سرکه سیب در بدن هضم می شود ، از اسیدیته و قلیایی خارج می شود. برخی بر این باورند که این ویژگی می تواند با سرطان که به یک محیط اسیدی نیاز دارد مبارزه کند. اما مطالعات علمی مختلفی هنوز نتوانسته است این ویژگی ادعا شده از سرکه سیب را اثبات کند.
* فشار خون و کلسترول بد. اگرچه برخی از آزمایشات علمی نشان داده اند که سرکه سیب می تواند فشار خون بالا و کلسترول بد را کاهش دهد ، اما این آزمایشات فقط روی حیوانات انجام شده است و این خصوصیات هنوز در انسان آزمایش نشده است.
منبع:
دویلیمیل
منبع: www.khabaronline.ir