
میوه ها و سبزیجات سرشار از ترکیبات بیولوژیکی مانند اسید فنولیک ، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها به طور بالقوه می توانند به محافظت از پوکی استخوان کمک کنند.
به گفته محققان ، استخوان ها به طور مداوم سلولهای استخوانی جدیدی را در طول زندگی می سازند و سلولهای قدیمی را از بین می برند. اما پس از 5 سالگی ، این تجزیه سلولهای قدیمی شروع به فراتر از تشکیل سلول های جدید می کند. این فرایند می تواند به دلیل عوامل مختلفی از جمله التهاب و اکسیداسیون باشد ، هنگامی که رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان ها در بدن نامتوازن هستند.
با این حال ، آلو دارای فواید غذایی بسیاری از جمله مواد معدنی ، ویتامین K ، ترکیبات فنلی و فیبر رژیم غذایی است که همه این موارد می تواند به برخی از این اثرات کمک کند.
1
منبع: www.khabaronline.ir