
باشگاه روزنامه نگاران جوان ؛ نارنجی منبع خوبی از ویتامین C است. به طوری که یک پرتقال متوسط می تواند حدود 2 ٪ از نیاز روزانه فرد به ویتامین C را فراهم کند.
این ویتامین به عنوان یک آنتی اکسیدان در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد تولید شده در بدن نقش مهمی ایفا می کند و ایمنی و مقاومت در برابر عفونت ها را افزایش می دهد. ویتامین C در پرتقال نیز از پوست در برابر روند پیری محافظت می کند.
این ویتامین از پیری زودرس و چین و چروک جلوگیری می کند و حاوی ویتامین A است که به حفظ سلامت غشای پوست کمک می کند.
زنان باردار برای محافظت از جنین در برابر بیماری های عصبی باید نارنجی مصرف کنند.
نارنجی به یادگیری و حافظه کمک می کند و ترکیبی به نام D-Lonenene دارد که نقش مهمی در جلوگیری از سرطانها مانند سرطان ریه ، سرطان پستان و سرطان پوست دارد. این میوه منبع بسیار مناسبی از فیبر محلول و نامحلول است که در جلوگیری از یبوست و سایر موارد گوارشی مؤثر است.
1
منبع: www.khabaronline.ir