
به نقل از یوبیک آنلاین، محصولات غذایی همیشه دارای تاریخ انقضا هستند که پس از این تاریخ باعث بیماری و سایر آسیب های جسمی می شوند و به همین دلیل این تاریخ همواره از نظر مصرف کنندگان به عنوان اولویت اصلی مصرف در نظر گرفته می شود.
به نقل از اطلس آنلاین، اما بر اساس نقل از جدید مرکز تحقیقات گوتو و موسسه انگلستان و ایرلند در مورد مواد غذایی، توجه زیادی به این خرماها ضروری نیست و در واقع می توانید بدون نگرانی از انقضای آنها مصرف کنید. .
1. شیر
تا زمانی که شیر به درستی ذخیره شود، می توان بعد از تاریخ نشان داده شده برای خوردن و آشامیدن بی خطر باشد.
2. ماست
اگرچه ماست ممکن است در طول زمان در بافت و رنگ تغییر کند، اما خواص اسیدی آن تقریباً همیشه در مبارزه با باکتری های مضر نقش دارد. ماستی که ظاهر و بوی خوبی دارد برای چند هفته کاملا بی خطر است.
3. تخم مرغ
طبق توصیهها، نگهداری تخممرغ در یخچال میتواند تا سه هفته بعد از بهترین تاریخ، ماندگاری آنها را افزایش دهد. با قرار دادن تخم مرغ در یک کاسه آب به راحتی می توان آن را آزمایش کرد. اگر غرق شوند، باز هم برای خوردن خوب هستند.
4. پنیر سفت
اگر پنیرها کپک زدند زیاد نگران نباشید. قسمت کپک زده را می توان قطع کرد و بقیه را می توان مصرف کرد. این برای پنیرهای نرم توصیه نمی شود، زیرا هاگ های کپک اغلب خیلی سریع از پنیر نرم عبور می کنند. پنیر خود را در یخچال نگه دارید تا برای مدت طولانی تری تازه بماند.
5. میوه
میوه های کبود شده، به ویژه میوه هایی مانند سیب، گلابی یا هلو، لزوما نباید بیرون ریخته شوند. فقط مطمئن شوید که لکه های قهوه ای را از بین ببرید و سپس از بقیه لذت ببرید.
6. انواع توت ها
توتها کمی «سریعتر» از سایر انواع میوهها بد میشوند، اما همیشه میتوانید آنها را در فریزر بگذارید تا ماندگاری بیشتری داشته باشند. با دیدن کپک های قابل مشاهده یا نشانه هایی از پوسیدگی می توانید متوجه شوید که توت ها در حال مرگ هستند. مراقب تغییرات رنگ هم باشید.
7. سبزیجات سبز
سبزی هایتان را فقط به این دلیل که کمی لزج هستند بیرون نریزید. سبزیجات خشک هنوز سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند.
8. سیب زمینی
جوانه زدن سیب زمینی به معنای فاسد شدن آن نیست، اما اگر بافت سیب زمینی نرم و سبز باشد، به معنای خراب شدن آن است، اما سایر شرایط آن چندان خطرناک نیست.
233217
منبع: www.khabaronline.ir