
Farzan Asif Nakhaei: هانس جورج گادامر یک فیلسوف برجسته آلمانی در سنت قاره و نویسنده اثر معروف حقیقت و روش بود (1). گادامر یکی از مشهورترین شاگردان مارتین هایدگر ، فیلسوف آلمانی بود. او در کتاب خود “حقیقت روش ، نظریه” هرمنوتیک فلسفی “را مطرح کرد. از نظر وی ، علم هرمنوتیک ، تئوری تفسیر و تحلیل متن ، ریشه در تفسیر متون حقوقی و کتابهای مقدس دارد. گادامر استدلال می کند که ما باید تفسیر را به عنوان یک فعالیت عزت نفس در نظر بگیریم که در آن می توان از طریق مشارکت فعال و گفتگو با متن ، از جهت گیری ها انتقاد کرد. به عبارت دیگر ، متن ، به گفته گادامر ، دریافت کننده منفعل معنایی نیست که خواننده به طور فعال تحمیل می کند. از نظر گادامر ، گفتگو می تواند شامل گفتگو بین مخاطب باشد. گفتگو نیاز به داشتن یک زمینه مشترک با گوینده مخالف دارد ، اما داشتن یک زمینه مشترک به معنای داشتن عقاید مشترک نیست ، بلکه برای فهمیدن اینکه دیدگاه های آنها نیز باید شنیده شود. این گفتگو به خودی خود زمینه ای برای افق های مختلف تفکر و زمینه های عملی ، مشترک و همجوشی افق است. موضوعی که دکتر محسن سوهانی ، که پرونده آن در کانال است چیدن منتشر شده ، آن را راهی می داند که راهی برای حضور در وضعیت فعلی باشد.
سوهانی ابتدا به روش متفکران هرمنوتیک برای رسیدن به بحث در مورد افق ها در بحث گادامر اشاره می کند. وی می گوید: “دانشمندان هرمنوتیکی به عنوان مهمترین و اولین عامل ارتباطی بر زبان تأکید ویژه ای دارند.” در یک فرآیند ارتباطی ، مخاطبان ما تعبیر و تفسیر آن متن را به دست می آورند. این ممکن است اغلب با هدف و هدف کسی که آن پیام را ایجاد کرده است مغایرت داشته باشد. “از این منظر ، هرمنوتیک کمک می کند تا این فرایند ارتباطی را به درستی شکل دهد و آن را کاملاً درک کند.”
او سپس با بحث هرمنوتیک در داستان فیل رومی ، که در تاریکی همه آن را لمس می کند ، می گوید: “ما شنیده ایم که بارها شکایت می کند که ما درک نشده ایم. یا سخنان ما به درستی درک نشده است. بحث هرمنوتیک ، اگر می خواهیم با این موضوع به شکل یک داستان مقابله کنیم ، داستان فیل در تاریکی یکی از مهمترین داستانهای جهان شرقی است که مولوی به خوبی در داستان معنوی تعریف کرده است. در مورد برخی که هرگز یک فیل را ندیده اند و در یک اتاق تاریک با یک فیل روبرو شده اند ، هر یک از آن را لمس می کنند.
سوهانی در ادامه به دیدگاه گادامر اشاره می کند و می گوید: “این تفسیر اغلب اینگونه است ، و آقای گادامر از کلمه ای به نام” افق “استفاده می کند. در افق انگلیسی ، آن را به افق ترجمه کرده است. این شامل شخصیت ، فرهنگ ، خانواده ، طبقه اجتماعی ، آموزش ما است. در این زمینه ، آقای گادامر این یک چیز طبیعی است و ما هرگز نمی توانیم از آن متن شخصیت و افق فردی خود دور شویم. ترکیبی از افق در بین انسان ها و آن را تحت نظریه مهم و مهم به نام افق قرار داده است. “
“به یک زبان ساده ، ما باید بتوانیم با هر افق شخصی بتوانیم در یک فرآیند ارتباطی ارتباط برقرار کنیم ، خواه هویت و ملیتی که با افرادی داریم که ممکن است در فرهنگ و سبک زندگی خود در کشور دیگری از ما دور باشند. در چهره یکدیگر ، ما باید بتوانیم افق های خود را در تعامل با یکدیگر رشد دهیم و به افق های مشترک برسیم. روابط تجاری ، می تواند تنش ها را به روشی متفاوت کاهش دهد ، و در زمینه دیپلماسی و روابط بین الملل می تواند کشورها را به یک همزیستی مسالمت آمیز سوق دهد. کلمه یا به معنای عقلانیت ، آنچه را که قدرت درک انسان را ایجاد می کند ، و این به شکل گفتگو ، گفتگو شکل می گیرد. “
سوهانی تأکید می کند که “آشنایی با مفهوم گفتگو و اهمیت استفاده از آن در کارگروه های اجتماعی مهم است.” او می گوید: “گفتگو از دو کلمه تشکیل شده است: دیا ، دو و آرم منطقی و شناخت است.” بنابراین به عبارت دیگر ، گفتگو به معنای “دوگانگی” است. اینجاست که آقای گادر می گوید ارتباطات یا همان افق ، که باید بیشتر از دیدن یا گفتن شنیده شود. ما ابتدا باید سعی کنیم این کار ، متن ، زمینه یا کلمه را درک و درک کنیم و سپس بتوانیم خودمان را در یک افق مشترک حرکت دهیم تا بتوانیم این افق را گسترش دهیم. “گسترش این افق ها باعث می شود مردم پیوند برقرار کنند ، هرچه این افق های فردی محدودتر باشند ، محدودتر و روابط متناقض تر هستند.”
“بنابراین نظریه افق آقای گادامر ، با تأکید ویژه وی بر گفتگو ، می تواند کار زیادی در جوامعی باشد که در یک بحران هستند و برای دستیابی به اهداف عالی خود به همگرایی ، ائتلاف و اجماع نیاز دارند. و در این روز و در این روز و روز ، ایجاد مناطقی برای گفتگو و گفتگو می تواند به ما کمک کند ، و ما در وهله اول نباید با آن افق های شخصی قضاوت کنیم. ” آنها. “
بیشتر بخوانید:
آیا فلسفه اسلامی امکان پذیر است؟
فلسفه اسلامی در زمان ما
Persepolis persepolis نماد فرهنگی ایران به فضای مجازی / Sohani: ایجاد یک جامعه دیجیتال ایرانی / دکتر شاشمن و فتح تمدن با فرهنگ بومی
216216
منبع: www.khabaronline.ir