
نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان، حجت الاسلام والمسلمین حسن رمضانی; استاد حوزه و شاگرد آیت الله حسن زاده آملی طی سخنانی در جلسه هیئت مؤسس آوای توحید و شورای سیاستگذاری دبیرخانه دائمی علامه حسن زاده آملی ضمن ارائه نقل ازی از روند برگزاری همایش علامه حسن زاده آملی، گفت: برگزاری این همایش یکی از موفقیت هاست. این بود که خداوند متعال به این مجموعه برکت داد و باید از دست اندرکاران تشکیل آن تقدیر کنم که این کار به نحو احسن انجام شد و انصافاً بازتاب رسانه ای خوبی پیدا کرد. نیز یافت
به نقل از ایکنا ؛ وی افزود: ایجاد دبیرخانه دائمی همایش بر اساس برنامه منظم سالانه یکی از اهداف ماست تا بتوانیم مشعل وجود بزرگانی چون علامه حسن زاده آملی را زنده نگه داریم و جامعه را مخصوصاً حوزویان از برکات آنان بهره مند شوند».
استاد حوزه علمیه قم گفت: مرحوم علامه حسن زاده واقعاً در دو بعد علمی و عملی برای حوزویان و دانشگاهیان الگو و الگو بودند و از جنبه های مختلف باید ویژگی های ایشان به درستی برای مردم و نسل جوان تبیین شود. و اهل علم
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به ارائه نکاتی در خصوص راهکارهای تقویت دبیرخانه دائمی علامه حسن زاده آملی پرداخت و گفت: با بهره مندی از نظرات و نظرات اساتید و صاحب نظران، قطعاً بهتر می توان برای غنای این همایش تلاش کرد. “
حجت الاسلام والمسلمین حیدر ضیایی از اساتید حوزه و از شاگردان مرحوم علامه حسن زاده آملی نیز در این دیدار ضمن بیان خاطره ای از شخصیت اخلاقی استاد و نحوه برخورد ایشان با مردم. ، گفت: مرحوم آیت الله حسن زاده آملی در برخورد با اقشار مختلف مردم و همچنین جوانان اخلاص داشتند و ایشان. به گونه ای دلسوزانه رفتار می کردند که اعضای جامعه جذب اخلاق حسنه خود می شدند.
وی افزود: از بحث خطبه و نصیحت در مجامع عمومی غافل نبود.
حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی حسینی نیز در این دیدار گفت: یکی از توصیه های استاد حسن زاده تمرکز و دقت بیشتر در مباحث علمی بود و دقت ایشان حتی در مورد ظاهر و پوشش طلاب نیز مهم بود. و برای ما آموزنده
حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا، رئیس هیئت امنای مؤسسه آوای توحید ضمن تبریک میلاد با سعادت امام جواد (ع) به بیان خاطره ای از آیت الله حسن زاده آملی پرداخت و گفت: علاوه بر گستردگی ایشان. فعالیت های علمی، دغدغه رفع مشکلات و گرفتاری های مردم را داشت. و این جنبه از سبک زندگی استاد نیز باید به درستی در جامعه بیان شود.
حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در دیداری در تهران به بیان خاطره ای از ارتباط صمیمانه و عاشقانه مرحوم علامه حسن زاده آملی با شهید سید حسن نصرالله پرداخت و گفت: در سال های آخر عمرش خوشبختانه در تهران با او همسایه بودیم.» و شبی در منزل یکی از شخصیت ها در خدمت برخی از بزرگان از جمله شهید سید حسن نصرالله بودیم و به یاد دارم که علامه حسن زاده در دیدار نزدیک با دبیرکل سابق حزب الله لبنان ایشان را قرار دادند. دست بر دل شهید نصرالله زد و برایشان دعا خواند و سپس به او گفتند که اسلام به تو امید زیادی دارد و تو وظایف مهمی بر عهده داری و این البته بعد از جنگ 33 روزه است. و در همان جلسه مشاهده کردیم که وضعیت سید حسن نصرالله تغییر کرد.
وی افزود: به موازات روحیه عاطفی و عاشقانه علامه حسن زاده آملی نسبت به سید حسن نصرالله مشخص بود که سید نیز شناخت عمیقی از علامه داشت و اتفاقاً شهید عماد مغنیه نیز در آن دیدار حضور داشت. احساس من این بود که علامه حسن زاده حالت آرامش و صفا را به شهید نصرالله می رساند و شاید سعی می کرد سید حسن و حزب الله را برای روزهای سخت پیش رو آماده کند.
این استاد حوزه با اشاره به ضرورت تمرکززدایی از قم در برگزاری همایش های آینده علامه حسن زاده آملی، ادامه داد: باید از ظرفیت سایر استان ها و همچنین دانشگاه های کشور در این زمینه استفاده کنیم تا شاهد برکات و خیر باشیم. تحولات
منبع: www.khabaronline.ir