
پونه شیرازی:مهم نیست که اسموتی ها و شربت ها چقدر وسوسه انگیز هستند ، ستون اصلی هیدراتاسیون هنوز هم همان دو اتم هیدروژن و یک اکسیژن است. هیچ دلیلی برای متخصصان توصیه نمی کند که حداقل هر دو ساعت یک لیوان آب را بنوشند و برش های لیمو ، خیار یا برگ نعناع را اضافه کنند تا طعم و جبران الکترولیت ها را تقویت کنند. اما چه آب ، میوه و نوشیدنی دیگری ، از نوشیدن بدن علاوه بر نوشیدن جلوگیری می کند؟
دکتر محمد هاشمی ، دبیر انجمن علمی چاقی و درمان می گوید: “آب از ظرفیت حرارتی بالایی برخوردار است و مناسب ترین گزینه برای محافظت از بدن در برابر گرما است.” آب بهترین گزینه و اضافه کردن دانه هایی مانند خاکستر و تخم مرغ است که بیش از دو برابر آب خود را نجات می دهد.
وی گفت: “میوه هایی مانند هندوانه و خربزه برای تأمین آب مناسب هستند.”
دکتر هاشمی تأکید می کند: در مورد برخی از عرق هایی که آنها را خنک کننده می نامند ، اعتقاداتی وجود دارد. اگرچه خوردن این شیرینی ها مضر نیست و به ما خونسردی می دهد ، اما آنها تأثیر واقعی بر روی آب بدن ندارند. بنابراین در روزهای گرم سال به اندازه کافی آب بنوشید.
منبع: www.khabaronline.ir