
نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان، پاسخ های استاد شیخ حسین انصاریان به سوالات جوانان را می خوانید:
سایت عرفان نوشت: نگهداری از سگ برای زندگی مشکلاتی ایجاد می کند. در روایتی از امام صادق (علیه السلام) در مورد نوشیدن و وضو گرفتن با آب باقی مانده از برخی حیوانات (گوسفند، گاو، شتر، الاغ، اسب، شتر و وحشی) پرسید.
امام فرمود: بنوش و وضو بگیر. بعد از سگ پرسیدم. امام فرمود: نه.
پرسیدم: آیا او (مثل سایر درندگان) درنده نیست؟
گفت: نه به خدا، او نجس است.
امام صادق علیه السلام می فرماید: همانا خداوند موجودی نجس تر از سگ نیافرید.
فرمود: هرگاه سگ از ظرفی آب خورد، آن آب را دور بریز.
فرمود: اگر رطوبت سگ به لباس شما رسید، آن را بشویید.
از نظر علمی و پزشکی
اما از نظر علمی و پزشکی آلودگی های زیادی در نجاست سگ وجود دارد و آسیب های زیادی به انسان وارد می کند. مفید بودن و منفعت داشتن یا وفادار بودن به سگ دلیل بر طهارت و پاکیزگی نیست، زیرا خون اگر چه بیشتر از هر چیزی فایده دارد. و حیات انسان به آن وابسته است، دلیلی بر پاک بودن آن نیست.
همچنین نجاست او به این معناست که با آب و خاک پاک نمی شود و خوردن گوشت او حرام است زیرا با پیشرفت های علمی برخی از فلسفه های آن کشف شده است. سگ دارای بیولوژی ضعیفی است و بسیار مستعد ابتلا به عفونت های انگلی است. علاوه بر این، مصرف گوشت سگ مربوط به هشت نوع بیماری است و کرم سگ از طریق سگ نیز قابل انتقال است و بافت سگ به راحتی آلوده می شود. در روده سگ کرم کوچکی به طول چهار میلی متر وجود دارد که به آن “Tinea echinoscus” می گویند.
هنگامی که سگ مدفوع می کند، تخم های زیادی از این کرم همراه با مدفوع بیرون می آید و به اطراف مقعد سگ می چسبد. سگ از زبان خود برای انتقال آن تخم ها به قسمت های دیگر بدنش استفاده می کند و همه جا را آلوده می کند. اگر یکی از این تخم ها وارد معده انسان شود، بیماری های مختلفی تولید می کند که ممکن است منجر به مرگ شود.
منبع: www.khabaronline.ir