
نقل از پایگاه داده اندیشه و فرهنگ مقدار ، در متن یادداشت آقای نجفی قدیسی:
بیسمانه اللهمن الراهیم
هُوَ الَّذِی بَعَثَ فِی الْأُمِّیِّینَ رَسُولًا مِّنْهُمْ یَتْلُو عَلَیْهِمْ آیَاتِهِ وَیُزَکِّیهِمْ وَیُعَلِّمُهُمُ الْکِتَابَ وَالْحِکْمَةَ وَإِن کَانُوا مِن قَبْلُ لَفِی ضَلَالٍ مُّبِینٍ (سوره جمعه، آیه ۲)
او خدایی است که پیامبر را در بین مردم فرستاد تا مکاشفه های الهی را تلاوت کند و آنها را تمیز و تمیز کند ، و به شریعت و احکام کتاب خدا و خرد الهی در حالی که در پرتگاه جهل و گمراهی بودند ، آموزش دهد بشر بشر
طبق روایت شفاکانا ، بحث “baath” آغاز انسان سازی پیامبر (صلح بر او) است و از آنجا که با همه ما رابطه مستقیمی دارد ، از اهمیت بالایی برخوردار است و مهم است این حداقل هر سال ، عید گفت بیایید آن را بپردازیم.
تأمل در مورد آنچه که Ba’ath است و هدف چیست. طبق اخبار شیعه و روایات پیامبر (صلح بر او) در روز رجاب ، چهلمین سال الفول در غار حرا ، که اکنون به آن جبل النور گفته می شود ، آنها مبلغ و پیامبر بودند ، اگرچه سنی ها زمان دقیقی برای Ba’ath ندارند. آنها آغاز Ba’ath از وحی قرآن را در شش ماه ماه رمضان می دانند.
در آیه ای که در ابتدای این مقاله آمده است ، هدف Ba’ath به خوبی بیان شده است. تلاوت قرآن اولین هدفی است که خدای متعال برای پیامبر ابراز کرده است (صلح بر او) و خود پیامبر ، طبق آیه نجیب ، “وققی المونی المسلیمین المقالیم AL-MA’MUL AL-MA’MUL AL-MA’MUL AL-MA’M. ” ) اعتراف کنید که نماینده در حال تلاوت قرآن است.
آغاز Ba’ath با اولین آیه های سوره “علی” آغاز می شود ، به این معنی که گابریل امین به پیامبر (صلح بر او) آشکار می شود و می گوید: اِقْر اصطلب ُّک ” kehe alebthe betda پیamberahnd nemی thvanem bخeranem wh فrشthe ی ی ی ل alhehی alehahی ddubara adhahrhhnehnah thehhnehnan انمینند و آنها می خوانند.
پس از آن ، پیامبر به خانه بازگشت و روحیه ای عجیب و لرزان داشت که از پیامبر خدیجه (ع) خواسته شد ، و پیامبر داستان را توصیف کرد و بلافاصله پیامبر خدیجه به پیامبر اعتقاد دارد ، و او اولین زنی است که در اسلام اسلام است بشر و مأموریت پیامبر معتقد است ، و سپس علی (ع) اولین مردی است که به محض شنیدن داستان پیامبر (صلح بر او) به پیشگویی پیامبر اعتقاد دارد.
تلاوت قرآن ، اولین هدف Ba’ath
طول مأموریت پیامبر (ص) حدود 5 سال بود که در طی این مدت 6 آیه توسط گابریل ، فرشته مکاشفه الهی ، که به عنوان 2 سوره خلاصه می شود ، آشکار شد.
خوب ، پس از اولین هدف پیامبر (صلح بر او) تلاوت این حجم گسترده از افشاگری های الهی به مردم بود که یک راهنمای کلی و راهنمای زندگی بشر است.
تأکید بر تلاوت قرآن نیز در آیات دیگری از جمله سوره مازال ذکر شده است: لیر ویت القوران آل -tarataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa araise night ، بخشی از شب و بعد از آن قرآن را تلاوت کنید!
البته ، تلاوت قرآن به شب اختصاص داده نشده است ، همانطور که در همان سورات المازدار ، آیه 2 می گوید: “Faqqarwa ma taisrai al -qur’an” به معنای هر آنچه می توانید قرآن را بخوانید ! و او ادامه می دهد که خدا از وضعیت شما آگاه است و می داند که برخی از شما بیمار و ناتوان هستید ، برخی در حال مسافرت و تجارت هستند و برخی دیگر برای جنگ و جهاد در راه خدا می جنگند و شما نمی توانید چیزهای زیادی را بخوانید قرآن و دوباره در این مورد تأکید می کند که خواندن این قرآن برای شما آسان است ، “Faqqarwa Ma Maiseri”.
خاطره ای از مرحوم آیت الله حاج شیخ موجتابا قزوینی
اما تلاوت در شب و سپیده دم تأثیر متفاوتی دارد و درهای دانش و شهود را به انسان باز می کند. این گفت ، استاد فقید ما آیت الله حجد موجتابا قزوینی گفت که خردمند قرآن برای مدت طولانی است (سوره السرائی ، آیه 2) چیست؟! البته مترجمان معمولاً به معنای نماز خواندن در زمان خورشید تا اولین تاریکی شب هستند و “قرآن الفجر” را در نماز صبح گرفته اند و دعای صبحگاهی را خوانده اند که این نماز در فرشتگان مشهود است بشر
البته واضح است که این آیه نجیب معنای عمیق تری دارد و شاید پیام اصلی این باشد که مرحوم آیت الله حاج شیخ موجتابا قزوینی (RA) نامناسب نبود.
همانطور که او به استاد محمد رضا حکیمی گفته بود ، من مدتی در حال تلاوت قرآن بودم تا معنای این آیه را در فجر (در سپیده دم) درک کنم و به تدریج دیدم “من در حال خواندن قرآن بودم” و آنچه خوانده ام از قرآن. می بینم!
البته ، این مورد همه نیست ، و محقق سالمندان ، مانند آیت الله حاج شیخ موجتابا قزوینی و مانند آن ، و مانند آن پس از ادامه این کار ، اما بعید نیست و قابل دستیابی است و مقدس است. قرآن اصرار دارد که قرآن قرآن باید پیدا شود. ، تماشایی است.
درک معانی قرآن ، علاوه بر قدرت علمی ، نیاز به اصلاح خود دارد زیرا گفته است:
این قرآن یک کتاب بسیار نجیب و شریف است که در پلاک نگهدارنده الهی قرار دارد و به جز خالص نمی توان به آن رسید. این واقعیت که ما نمی توانیم آیات قرآنی را بدون وضوح انجام دهیم از این آیه نجیب گرفته شده است ، اما علاوه بر جمله ظاهری آن ، این پیام را دارد که افراد دارای خلوص درونی می توانند معنای واقعی آیات و آموزه های آن را درک کنند قرآن بشر بنابراین ، راه به قرآن کریم ، علاوه بر قدرت علمی و آشنایی یا تفسیرهای قرآن ، تکمیل اخلاق و پاکی روح و خلوص روح است.
کشت و اخلاق اخلاق ، هدف دوم Ba’ath
هدف دوم پیامبر (صلح بر او) پرورش انسانها و آموزش کتاب و خرد در آیه شریفه پیامبر (صلح بر او) است. پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) نیز در ابتدای مأموریت خود گفت: “من نعمت اعلیحضرت بودم” (بیهار آلم اللامه مجلسی ، ج 6 ، ص.
عزت نفس و اخلاق رابطه مستقیمی دارند ، اخلاق فقط یک علم نیست بلکه باید خود را در زمینه عمل نشان دهد و تا زمانی که کسی به اخلاق عمل نکند ، سرگرم نمی شود.
امام جعفر صدیق (ص) می گوید: احمدوا الله ، و فقه او و پیامبر (صلح بر او). Al -Sabbari and al -shakr al -hassan al -hassan al -khayyqi and al -s َ al -g َ َ َ َ َ َ َ m َ َ m َ m َ m َ َ َ َ َ َ َ َ َ َ َ َ َ َ َ َ m َ m َ m َ m َ m َ m َ m َ m ► m َ l َ m َ َ َ m َ m ، c.
امام صدق (AS) گفت: خدا پیامبر خود را به اخلاق اختصاص داده است ، بنابراین هرکدام از شما سعی می کنید ببینید که آیا این در اوست؟ و اگر او از خدا تشکر می کرد ، و از خدا بخواهد که بیش از حد آن را بیش از حد کند ، و سپس پیامبر (ص) ده پایه اصلی اخلاق اخلاق ، از جمله یقین ، رضایت ، صبر ، شکرگذاری ، خوب و خوب را تشریح کرد. ، سخاوت ، غیرت ، شجاعت و شجاعت و عفاف.
همچنین از این روایت مشخص است که اکثریت اخلاق در زمینه عمل و در جامعه و زندگی بشر است ، و پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) سعی کرد آیات قرآنی را توضیح دهد و توضیح دهد که احادیث این است نبوی برای نهادینه کردن اخلاق در جامعه و انسانها به گونه ای که زندگی آنها زندگی طایبه و شهر و زندگی اجتماعی آنها است.
بنابراین ، پیام اصلی پیامبر اکرم (ص) تلاوت افشاگری های الهی برای توضیح اخلاق و آموزش و آموزش قرآن و خرد بود. و آخر اینکه ، پیامبر برای ما پیامبر شد که ما در کنار او باشیم و زندگی خود و شیوه زندگی خود را بسازیم ، و قرآن کریم به صراحت می گوید که ما معافیت بسیار خوبی داریم و مثال زدنی و مثال زدنی داریم. laqdi kani lakami در رسوله الله متعال لایمان کانی یرجو الله الله ولیوی ال -خور آل -ه الله الله. “
منبع: www.khabaronline.ir