هرگز این داروها را در اینترنت جستجو نکنید



به نقل از یوبیک آنلاین، رئیس دفتر سلامت روان وزارت بهداشت مهرماه امسال گفت: بر اساس آخرین بررسی های انجام شده در سال 1400، حدود 25 درصد از جمعیت عمومی مبتلا به اختلالات سلامت روان هستند که این آمار در مقایسه با آن افزایش یافته است. به مطالعات قبلی

همانطور که گفته شد میزان بیماری های روانی افزایش یافته است، بسیاری از اوقات بیماران برای طی مراحل درمانی ضمن بهره مندی از مشاوره ها، نیاز به مصرف برخی داروها دارند، اما استفاده از داروهای مرتبط با این بیماری ها همواره با امری بازدارنده مواجه بوده است. باور ، که اگر مصرف مواد مخدر در زمینه بیماری های روانی طولانی شود، فرد به آن مواد معتاد می شود.

علی نیکجو، روانپزشک و روانکاو در این باره به یوبیک آنلاین می گوید: برخی از بیماران می گویند داروهای روانپزشکی مصرف نمی کنند زیرا معتقدند این داروها باعث اعتیاد می شود.

وی ادامه می دهد: آنچه در داروهای روانپزشکی به عنوان اعتیاد طبقه بندی می شود، مربوط به نوع خاصی از مواد مخدر است که حدود 5 درصد از داروها را تشکیل می دهد و همچنین مربوط به شیوه مصرف خاصی است که می تواند عوارضی ایجاد کند.

نیکجو میگه: ولی سوال من اینه که مثلا پروپرانولول که دکتر قلب تجویز کرده و باید به مدت طولانی مصرف بشه یعنی معتاد به این دارو هست؟ بوده اید یا برخی می گویند وقتی علائم بهبود می یابد دارو را زود قطع می کنیم در حالی که طب روانپزشکی مانند داروهای سرماخوردگی نیست که بعد از بهبود گلودرد دارو را قطع کنند. اجازه دهید این اتفاق بیفتد، این در واقع باعث معکوس شدن علائم می شود.

این روانپزشک تصریح می کند: آنچه در اینترنت در مورد داروهای روانپزشکی مطرح می شود دور از واقعیت است، فقط به پزشک خود در مورد داروها اعتماد کنید، این داروها را در اینترنت جستجو نکنید و به صحبت های همکاران، دوستان و همسایگان توجه نکنید. . مطمئن باشید، پزشک از شما می خواهد که سرحال و پرانرژی باشید، نه در بستر.

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7225

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *