هرگز این 2 غذا را گرم نکنید


برخی از غذاهای مصرفی ممکن است پس از گرم شدن و حتی مضر ، ارزش غذایی خود را از دست بدهند. برخی از غذاهایی که دوباره توصیه نمی شوند عبارتند از:

1. سبزیجات حاوی نیترات

از گرم کردن سبزیجات مانند اسفناج ، هویج ، شلغم یا حتی کرفس در مایکروویو خودداری کنید. این سبزیجات سرشار از نیترات هستند و در معرض گرما قرار می گیرند ، ممکن است به ترکیبات سمی و سرطان زا آزاد شوند. اسفناج همچنین حاوی آهن زیادی است و گرمایش و گرمای اسفناج آهن موجود در آن را گاو می کند. اکسیداسیون آهن باعث تولید رادیکال های آزاد خطرناک می شود که به ناباروری و سرطان کمک می کند.

    آشنایی با تأثیرات غذاهای گرمازدگی/ هرگز این 2 غذا را گرم نکنید

2. برنج

براساس تحقیقات ، احتمالاً خوردن برنج با گرمای مجدد احتمالاً مسمومیت غذایی خواهد بود. هنگامی که برنج دوباره گرم می شود و سپس به دمای محیط می رسد ، کره ها تولید و تکثیر می شوند که سمی هستند.

    آشنایی با تأثیرات غذاهای گرمازدگی/ هرگز این 2 غذا را گرم نکنید

1 تخم مرغ

غذاهای پروتئین بالا ، مانند تخم مرغ ، حاوی نیتروژن زیادی هستند. این نیتروژن را می توان با بازسازی اکسیداسیون کرد و باعث ایجاد سرطان شد. بلافاصله بعد از پخت و پز یا پخت و پز تخم مرغ را بخورید.

    آشنایی با تأثیرات غذاهای گرمازدگی/ هرگز این 2 غذا را گرم نکنید

1. مرغ

گرمایش مرغ دوباره ترکیب پروتئین خود را تغییر داده و باعث ایجاد مشکلات دستگاه گوارش خواهد شد. اگر می خواهید غذاهای متشکل از مرغ مانند مرغ کباب را مجدداً گرم کنید ، باید مطمئن شوید که در دماهای پایین کاملاً پخته و گرم است.

    آشنایی با تأثیرات غذاهای گرمازدگی/ هرگز این 2 غذا را گرم نکنید

1. سیب زمینی

سیب زمینی منبع غنی ویتامین B ، پتاسیم و ویتامین C است و گرم شدن مجدد امکان سمیت و تولید برخی از باکتری های تولید کننده بوتولیسم خواهد بود. قرار دادن سیب زمینی پخته شده در دمای اتاق نیز باعث افزایش تولید باکتریها می شود. اگر می خواهید از رشد باکتری ها جلوگیری کنید ، بهتر است سیب زمینی های پخته شده را در یخچال نگه دارید.

    آشنایی با تأثیرات غذاهای گرمازدگی/ هرگز این 2 غذا را گرم نکنید

1. قارچ

توصیه می شود به محض آماده شدن غذاهای حاوی قارچ بخورید و اجازه ندهید که چیزی مجبور به گرم شدن شود. از آنجا که قارچ منبع پروتئین ها و مقادیر زیادی از مواد معدنی است که با گرم کردن و خوردن آن ، ماهیت این ترکیبات را تغییر می دهد و می تواند منجر به مشکلات دستگاه گوارش شود. همچنین ، گرم شدن دوباره به قارچ سموم تولیدی حاوی نیتروژن اکسیده شده و رادیکال های آزاد است.

    آشنایی با تأثیرات غذاهای گرمازدگی/ هرگز این 2 غذا را گرم نکنید

1 روغنkehahah فشرده

یکی از بهترین منابع امگا -3 ، روغنهای جمع و جور مانند روغن بذر کتان ، روغن زیتون و روغن کلزا است. چربی امگا -3 نسبت به دما و در دمای بالاتر از 2 درجه سانتیگراد بسیار حساس است ، بنابراین هرگز روغن فشرده شده را قبل از مصرف آن گرم نکنید. گرم کردن این روغنها ترکیبات سمی را آزاد می کند.

    آشنایی با تأثیرات غذاهای گرمازدگی/ هرگز این 2 غذا را گرم نکنید

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 9519

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *