هرگز در هواپیما چای ننوشید!



اگر فنجان چای شما خنک است ، آن را در مایکروویو قرار می دهید تا دوباره گرم شود؟ نتایج برخی از مطالعات نشان می دهد که دوباره گرم شدن چای در مایکروویو می تواند به محافظت از محیط زیست کمک کند ، اما برخی دیگر ادعا می کنند که طعم و مزه و توزیع گرمای خشن را در کل دارند.

اطلاعات در یک خبرنامه نوشت: UCL Master Modonik گفت که دلیل اصلی عدم گرم کردن چای این است که خیلی خوب طعم آن را نمی دهد و طعم چای موجود در مایکروویو وحشتناک است.

پروفسور مودونیک گفت: “فلاونوئیدها – ترکیبات طبیعی موجود در چای – چیزی هستند که هنگام دم کردن طعم مشخصی می بخشد ، اما بسیار بی ثبات هستند ، به این معنی که به راحتی تبخیر می شوند.”

وی گفت: “آنها فقط ناپدید می شوند ، بنابراین اگر بلافاصله پس از آماده سازی چای خود را ننوشید ، بسیاری از آنها باقی نمی مانند.” و اگر دوباره چای خود را گرم کنید ، آنها صفر می شوند.

وی گفت: قهوه می تواند “تحمل بالایی” داشته باشد ، و همچنین حاوی فلاونوئیدهای زیادی است.

بنابراین ، کسی که واقعاً طعم قهوه را دوست دارد – یک فن – باید از گرم کردن فنجان خود جلوگیری کند ، زیرا طعم قهوه را نیز از دست می دهد.

به گفته پروفسور مودونیک ، بدترین فنجان چای که می توانید بخورید در هواپیما است.

در آنجا ، ترکیبی از عواملی مانند فشار کم هوا و کابین خشک می تواند حساسیت طعم و بو را در ارتفاع کاهش دهد. بنابراین وقتی در هواپیما چای یا قهوه خواسته می شود ، هرگز چای نگویید.

وی تأکید کرد که شما همچنین از چای اداری استفاده می کنید.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7209

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *