هشدارهای جدی در مورد کشتار در عید الدها/ گوشت قربانی را به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید



Fariborz Imani در آستانه رسیدن است عید سعید غرببانوی گفت: برای جلوگیری از بروز و شیوع بیماری های منتقل شده بین انسان و حیوانات ، به ویژه تب خونریزی کنگو کریمه (CCHF) ، توصیه های بهداشتی برای ذبح باید مورد توجه قرار گیرد.

به گفته ایسنا ، ایمان از مردم خواست كه از خرید دام های زنده یا گوشتی كه در خارج از نظارت شبکه دامپزشکی ارائه می شود ، خودداری كنند ، و افزود كه دام های زنده باید از زمینه های تأمین مجاز و نظارت شده سازمان دامپزشکی خریداری شود.

وی افزود: “توصیه می شود که مردم از دستکاری ، خرد کردن و خرد کردن کنه بر روی بدن حیوان خودداری کنند.”

ایمانی همچنین توصیه کرد که کشتار فقط در خانه های کشتارگاه تحت نظارت شبکه دامپزشکی انجام شود و مردم نباید دام را در خانه و معابر عمومی ذبح کنند.

وی گفت: “افرادی که دام را ذبح می کنند باید از محافظت شخصی مانند دستکش ، چکمه و لباس استفاده کنند و ابزارهای خود را بعد از ذبح و همچنین دفع خون ضد عفونی کنند.”

ایمان گفت که برای ذبح تله ای که علائم بیماری یا بیماری دارد ، گفت: حیوان ذبح شده باید حداقل 4 ساعت قبل از مصرف در یخچال قرار گیرد. کبد و سایر دام ها و دام ها باید بعد از 4 ساعت در 4 درجه سانتیگراد مصرف شوند.

او همچنین به مردم توصیه کرد که از گوشت و نیمی از کوک خودداری کنند.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: “افرادی که گوشت ، به ویژه زنان خانه دار را خرد می کنند ، باید از دستکش استفاده کنند.”

ایمانی در پایان گفت: “ما از شهروندان می خواهیم که در صورت مشاهده هرگونه تخلف از ذبح ناسالم در شهر ، به سیستم بهداشت و درمان نقل از دهند.”

2727



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8319

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *