
معاون مدیر آموزش عمومی سازمان اضطراری درباره خطر جدی گرم شدن هشدار داد و بر لزوم تبلیغات پیشگیرانه توسط عموم مردم ، به ویژه در گروه های خطر تأکید کرد.
مهر در یک خبرنامه نوشت: محسن لال ، معاون مدیر آموزش عمومی در کشور ، با اشاره به افزایش شدید دمای هوا در روزهای اخیر: “دمای بیش از حد بدن یا از دست دادن مایعات و مواد معدنی می تواند منجر به گرم شدن شود که در صورت عدم درمان می تواند باعث آسیب جدی شود.
وی گفت: “برای جلوگیری از گرم شدن ، ابتدا باید بدانیم که چه کسی بیشتر در معرض خطر است ، و کودکان و نوزادان ، افراد مسن ، زنان باردار ، افراد چاق ، بیماری های اساسی مانند دیابت یا بیماری های قلبی و همچنین افرادی که تمرینات سنگین دارند ، بیشتر از سایرین در معرض خطر هستند.”
در ساعات اوج از خانه خارج نشوید
لال تأکید کرد: در مرحله اول ، اگر نیازی به ترک خانه نباشد ، مردم ، به ویژه گروه های پرخاشگر ، از 9 صبح تا 6 عصر از خانه خارج نمی شوند ، به خصوص در ساعات اوج گرما ،. در صورت لزوم برای خروج ، باید از لباس های پنبه ، سبک وزن و سبک وزن استفاده شود و به طور مداوم قبل از تشنه آب آشامیدنی کند.
اضطراری کشور: در ساعت های اوج از خانه خارج نشوید
وی گفت: مصرف نوشیدنی های حاوی شیرین و کافئین در گرما توصیه نمی شود و می گوید: “اگر مردم از ماشین استفاده می کنند ، باید از تهویه مناسب و تهویه مطبوع استفاده کنند و در صورت امکان فضای داخلی خودرو را فعال کنند تا درجه حرارت قابل اطمینان تر شود.”
معاون مدیر آموزش عمومی گفت: “علائم اصلی شامل سردرد ، سرگیجه ، حالت تهوع ، ضعف عمومی و گرفتگی عضلات است.” اگر هیچ عملی برای خنک کردن فرد وجود نداشته باشد ، دمای بدن افزایش می یابد ، پوست خشک می شود ، ضربان قلب افزایش می یابد و در مراحل پیشرفته ممکن است فرد بیهوشی ، تشنج و حتی مرگ ایجاد کند.
به گفته او ؛ در مواجهه با شخصی که گرم شدن دارد ، باید به سرعت او را به یک محیط خنک منتقل کند ، لباس های غیر ضروری را کاهش دهد ، بدن خود را با اسپری اسپری کند و در صورت هوشیاری ، مایعات خنک و حاوی مواد معدنی بخورد. در صورت وجود گرفتگی شکم ، بیمار باید کشیده شود و با پاهای خم شده خم شود تا درد و استرس کاهش یابد.
1
منبع: www.khabaronline.ir