هشدار جدی در مورد استفاده از این روغن ها



طبق اخبار آنلاین ، دکتر عبدالحیم بهفار با اشاره به تهیه برخی روغن ها به صورت دستی و خارج از زنجیره کنترل شده ، اظهار داشت: در این فرایندها ، امکان استفاده از دانه های باقی مانده ، آلوده یا کپک زده وجود دارد که ممکن است حاوی سم آفلاتوکسین باشد. یک ترکیب سرطان زا که به ویژه برای کبد مضر است.

وی افزود: روغنهای سنتی تولید شده در مقابل چشم مشتری معمولاً تصفیه نشده و ممکن است حاوی ذرات جامد ، فلزات سنگین یا ناخالصی های دیگر باشد. در حالی که روغنهایی با سیب از مواد اولیه کنترل شده ساخته شده و از طریق تصفیه ، درمان و کنترل کیفیت می روند.

وی با اشاره به وضعیت بهداشتی روان کننده های سنتی ، گفت: “این دستگاه ها اغلب به درستی شسته نمی شوند و می توانند باعث آلودگی ثانویه در محصول نهایی شوند.” اما در واحدهای مجاز صنعتی ، تمام مراحل تحت نظارت متخصصان علوم و فناوری مواد غذایی است و مطابق با استانداردهای بهداشتی است.

به گفته ورفر ، روغنهای بدون سیب زودتر اکسیده می شوند زیرا تحت درمان قرار نمی گیرند و این روند منجر به تولید رادیکال های آزاد می شود. ترکیباتی که با افزایش خطر ابتلا به قلب ، عروق و سرطان همراه است.

“روغنهای صنعتی معمولاً آنتی اکسیدان های طبیعی یا مواد افزودنی مجاز دارند که از اکسیداسیون جلوگیری می کنند و ماندگاری محصول را افزایش می دهند ؛ موضوعی که در روغنهای سنتی و درمان نشده دیده نمی شود.

طبق اعلام سازمان غذا و داروی ، وی همچنین بر نقش آگاهی از مصرف کننده تأکید کرده است: شناسایی نشان سلامت اپل ، توجه به واحد تولید کننده و بررسی شماره مجوز تولید اقدامات مهمی برای خرید ایمن روغن خوراکی است.

مدیر کل محصولات غذایی و نوشیدنی گفت: “انتخاب محصول تأیید شده و استاندارد یک گام مؤثر در جلوگیری از بیماری های مزمن و حفظ سلامت خانواده است.”

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7614

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *