هشدار مینو محارف به زائران در مورد ویروس



ویروس بیشتر خانواده یک کرونیست است که میزان مرگ و میر بالاتری دارد ، اما به انتقال و انتقال آن به کوووید نمی رسد. در آغاز زیارت و اعزام گسترده زائران در سراسر جهان به عربستان سعودی ، مقامات وزارت بهداشت سعودی نسبت به شیوع گسترده MERSES یا سندرم تنفسی خاورمیانه در عربستان سعودی هشدار داده اند.

به گفته مقامات سعودی ، حداقل 5 میلیون زائر از کشورهای مختلف در زیارت امسال شرکت می کنند ، و شیوع گسترده ویروس مرسان در عربستان سعودی نگرانی هایی را در مورد این زیارت ایجاد کرده است. شیوع مرسس به عنوان سایر بیماریهای تنفسی مانند آنفولانزا ، اکثریت باکتریها و انواع نارگیل نیز در عربستان سعودی رایج است و بین زائران گسترش یافته است.

براساس نقل از رسمی وزارت بهداشت سعودی ، حداقل 5 نفر در مارس (مارس و 1 آوریل) به ویروس مرسان آلوده شده اند. از این تعداد ، چهار نفر تا به امروز جان خود را از دست داده اند. سه مورد از آخرین بیماری ها در بین کارکنان بخش درمانی نقل از شده است که همگی با تماس با یک بیمار مشخص در بیمارستان در ریاض آلوده شده اند.

ویروس خطرناک تر از کاوید

ویروس MERS-COV ، از خانواده کاوید ، برای اولین بار در سال 2 در عربستان سعودی مشخص شد و از آن سال بیش از 5 مورد در جهان ثبت کرده است که بیش از 2 ٪ از آنها در عربستان سعودی بوده است. این ویروس می تواند منجر به مرگ در افراد مبتلا به بیماری های اساسی شود.

منشأ حیوانات ویروس در ابتدا آلوده شده و اکنون از انسان به انسان منتقل می شود. مانند کرونا ، ویروس قادر به انتقال از حیوانات به انسان است. به عنوان مثال ، شما ممکن است با شترها یا با تماس با سایر حیوانات آلوده و مصرف گوشت یا شیر باشید.

دکتر مینو محور ، متخصص بیماری عفونی و گرمسیری در مورد ویروس و احتمال ورود آن به ایران ، می گوید: موریس خطرناک تر از کاوید است و در موارد عفونت های شدید باعث مرگ می شود. این مرگ بالاتری نسبت به کاوید دارد ، اما انتقال و انتقال آن پایین تر از کاوید است و مانند آلاینده ها نیست.

طبق گفته های هاشمهری آنلاین ، به گفته محمره ، زیرا زائران به تازگی به عربستان سعودی اعزام شده اند و زائران هنوز برنگشته اند ، تا به امروز خبری از شیوع مورس در ایران وجود ندارد ، اما اگر زائران به عقب برگردند ، احتمالاً زائران در کشور افزایش می یابد. از آنجا که ویروس در حال حاضر واکسن یا درمان خاصی برای بیماری MORS وجود ندارد

به گفته متخصص بیماری عفونی ، این ویروس در سال 2008 باعث مرگ و میر زیادی در عربستان سعودی شد. حتی در بین کارمندان. اما در همان سال ، ایران زیاد درگیر نشد.

انطباق با پروتکل ها ؛ بهترین راه برای جلوگیری

ویروس موریس بیشتر دستگاه تنفسی تحتانی را شامل می شود. یعنی ریه ها و علائم آن شامل تب ، سرفه خشک ، تنگی نفس ، مشکلات دستگاه گوارش مانند اسهال ، نارسایی تنفسی و نارسایی بدن ، به ویژه کلیه ها و بهترین راه برای جلوگیری از مشاهده پروتکل ها است.

“مراقبت و رعایت پروتکل ها در جلوگیری از MERSE بسیار مؤثر است ، و پروتکل های وی همان پروتکل های مختصات هستند ؛ مانند 2 متر فاصله فیزیکی ، دست های منظم با صابون و صابون یا ضد عفونی کننده (الکل) و از ماسک در محیط های شلوغ و سرپوشیده استفاده می کنند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7974

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *