
در یک فیلم ویروسی ، نماینده دوما روسی در بازار هندوانه آن را نگه می دارد و می گوید که هندوانه ایرانی را بخرید ، هندوانه Dagestan را بخرید! و در آن ، دستگاهی وجود دارد که روی هندوانه قرار می گیرد و به نظر می رسد برای اندازه گیری نیترات یا کیفیت میوه استفاده می شود.
محمد کاظم آتاری ، پزشک و محقق واشنگتن ، این ویدئو را توضیح می دهد و از او پرسیده است که آیا ادعاهای ادعایی نیترات در هندوانه های ایران صحیح است؟ آیا این دستگاه ها دقیق و معتبر هستند؟ پاسخ ها
وی می گوید: یکی از نمایندگان دوما روسی ادعا می کند که هندوانه ایرانی دو برابر هندوانه Dagestan و سایر قسمت های روسیه دارد که این نیز سرطان زا است ، لازم است نیترات میوه را اندازه گیری کند و فقط یک دست ساز را نمی توان با یک دست اندازه گیری کرد.
Atari ادامه می دهد: نیترات هنگامی که در معرض یک سری آمینو قرار می گیرد ، سرطان زا می شود و ترکیبی به نام نیتروسامین تولید می کند ، که سرطان زا است ، اگرچه نیتروسامین در پخت و پز و گرما بیشتر است ، مانند وضعیت موجود در گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس ، بنابراین از آن استفاده نمی شود.
وی گفت: “نیترات در هند می تواند برای کودکان عوارض خاصی داشته باشد ، اما آنچه در مورد سرطان زا علمی نیست این است که شهروندان می توانند بدون نگرانی از هندوانه استفاده کنند.”
1
منبع: www.khabaronline.ir