هیچ درگیری بین دین ایرانی و شیعه وجود ندارد / چگونه مرز ملی و مذهبی در ایران از بین رفت؟ / پرواز ایران با دو بال ملیت و دین



گروه فکر: پیام فروتن در یادداشت زیر تأکید می کند هویت ایرانی با ریشه ها و عناصر اسلامی شیعه آمیخته است. نویسنده با اشاره به تاریخ ، هنر و فرهنگ ایران ، نویسنده نشان می دهد که چگونه ملیت و دین (شیعیان) قرن ها با هم مخلوط شده اند و تلاش برای جدا کردن این دو یا مقابله با عناصر فرهنگی عربی نه تنها نادرست بلکه مضر است. سرانجام ، متن بر ضرورت پذیرش این کثرت و ارائه تعاریف -دات از هویت ملی برای نسل جدید تأکید دارد. این یادداشت به شما برمی گردد:

****

در سال 9 ، پروفسور حسین غولرا آقاسی ، پدر نقاشی قهوه ای ایران ، یک رسم دریافت کرد: نبرد روستام و اشکابوس. وی در این اثر منحصر به فرد در تاریخ هنر ایران ، پرچم ایران را با عبارت “نصر ماناله و فتح قریب الوقوع” همراهی کرد و این رویکرد برای او مشکلاتی را ایجاد کرد. آیا حسین نقاش نمی دانست که اسلام مدتها پس از زندگی روستام وارد ایران شده است؟

این روزها ، جامعه امروز ما با یک پدیده عجیب و متناقض روبرو است. از یک سو ، تاریخ و فرهنگ این سرزمین شهادت می دهد که شیعیان و ایرانیان چنان در هم تنیده شده اند که جدایی آنها غیرممکن است و از طرف دیگر ، برخی از دو درام را از هم جدا کرده و شرایط پیچیده ای را که نیاز به تفکر عمیق و بی طرف دارند ، تنظیم کرده اند. با این حال ، “ضد اسمیتیسم عرب” برای قرن گذشته بوده است. تا آنجا که اواخر دهخودا بارها و بارها در برابر پسرانی ایستاده است که می خواستند سخنان عربی را از فارسی حذف کنند. او در شعار و پاراندای خود می نویسد: “فلانی می گوید” قلم “نیز باید از فارسی بیرون رانده شود زیرا این عربی است! پس با دستمال کثیف خود چه چیزی را بنویسید؟”

برخی بر این باورند که بسیاری از مؤلفه ها و مؤلفه های شیعه هیچ ارتباطی با “ایران” و “ایرانی” ندارند و برای نجات کشور باید از متن فرهنگی این مرز و بوم حذف شوند. آنها از این نکته مهم و مهم آگاه نیستند که تاریخ دارای یک دوره مداوم و بهم پیوسته است که نمی تواند حذف یا جعل شود. از این نظر دوره های تاریخی و دوره های تاریخی بر یکدیگر تأثیر می گذارد و هر یک بر دیگری تأثیر می گذارد. در این راستا ، این یک اشتباه بزرگ است که ایران را دوران باستان می دانست یا تاریخ آن فقط متعلق به دوره اسلامی است.

با این حال ، امروز ، هزاران سال ، این دو نمی توانند از یکدیگر جدا شوند. شاید زیباترین و صحیح ترین تفسیر فرهنگی و بیانیه تاریخ ایران در این بیانیه توسط پادشاه اسماعیل صفوی جستجو شود. احسان نارگی در جامعه شناسی استبدادی ایرانی نوشت: “ایران تنها کشوری است که ملیت خود را با دین خود گره خورده است ؛ وقتی پادشاه اسماعیل صفوی فریاد زد ،” من پادشاه ایران ، نگهبان شیعه و خون سیاواش هستم! ”

برای قرن ها ، آیین های شیعه مانند عزاداری محرم و جشنواره های مذهبی چنان با آیین های ملی مانند نوروز و یلادا در هم تنیده شده اند و یک فرهنگ منحصر به فرد ایجاد کرده اند که دیگر نمی توان گفت ملی و مذهبی است. درست همانطور که میتراسم ، آیین های دیونیسوس و مسیحی چنان ترکیب شدند که حتی در آداب و رسوم مسیحی نیز به وضوح می توان شاهد آن بود.

بنابراین ، چگونه می توان روایت امام حسین (AS) را بدون در نظر گرفتن داستان سیاواش ، پهلوی روستام ، جدا از فاتواها و شجاعت های ملا (علی) و غیره ارزیابی کرد. این یک معجزه از پویایی فرهنگ است که هر یک از مؤلفه های مشابه را به یک شکل می رساند تا وحدت و وحدت مانند یک مادر مهربان ، همه فرزندانش را با هر ایده ای به ارمغان بیاورد.

دکتر عباس امنات در ایران: یک تاریخ مدرن همچنین به این موضوع اشاره می کند و می نویسد: “نقش امام هوسین (AS) به عنوان سمبل مبارزه با ظلم و ستم ، هم در دین شیعه و هم در گفتمان های ناسیونالیست ایرانی معاصر تکرار می شود. این نمادها نشان می دهد که چگونه مرز” ملی “” و “” مذهبی “که در این نقطه ناپدید شده است ، در این نقطه از بین رفته است.” وحدت

راه خروج از این وضعیت انکار تنش ها نیست بلکه پذیرش کثرت و پیچیدگی هویت ایرانی است. تاریخ نشان داده است که جامعه ایران از ظرفیت بالایی برای ادغام عناصر به ظاهر متناقض برخوردار است. شاید امروز ما نیاز به تعریف مجدد هویت ملی داشته باشیم که هم ظرفیت های مدرن را می پذیرد و ریشه های تاریخی و مذهبی آن را انکار نمی کند.

سرانجام ، باید از آن پرسید: آیا انتخاب بین ایرانی و شیعه گرایی واقعاً ضروری است؟ با این حال ، هیچ درگیری – حتی ظاهر – بین آنها وجود ندارد ، و ملیت و شیطیسم دو بال زیبا از فرهنگ ایرانی هستند که در غیاب هر یک توانایی پرواز را از دست می دهند. درگیری آشکار در ذهن کسانی است که سعی در تقسیم و تقسیم هر یک از این مناطق بین ملت بزرگ ایران دارند.

به این ترتیب ، لازم است که روشنفکران و صاحبان خرد و فکر کنند که وارد میدان شوند و در حالی که در این زمینه روشنگری می کنند ، تعاریف روز ناسیونالیسم ، آیین های شیعه و ریشه های آنها را ارائه می دهند. و به زبان نسلی که از صبح با زیر سوال بردن هوش مصنوعی آغاز می شود!

بیشتر بخوانید:

خطر مشترک اسرائیل و ناتو علیه ایران ؛ چه چیزی می تواند از همبستگی ملی در دولت پزشکی و دولت و حاکمیت برای تداوم همبستگی مردم رمزگشایی کند؟
Maidfar: اسرائیل در دوره پس از جنگ برنامه براندازی را دنبال می کند / بهترین فرصت برای تعمیر شکاف دولت -همبستگی ملی ، سپر دفاعی ایران
“امکان و امتناع از صلح در ایران امروز” / ما ممکن است نتوانیم صلح را در جامعه انجام دهیم
اهمیت اختلال در مراسم جشن در گناباد

216216



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8810

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *