
نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغان، شرح حدیثی از کتاب (الکافی، جلد 2، صفحه 74) نقل شده است:
عن عمرو بن خالد از ابی جعفر علیه السلام فرمود: ای شیعه شیعه آل محمد که در وسط هستند برگرد. مردی از انصار به او گفت: غمگین، قربانی کردی، آنچه مردم به تو گفتند. می گویند چرا در دل نمی گوییم از ما نیست و هیچ کدام نگفته اند پس آنچه زیر گفت مرتد می رود. نیکی ها موعظه می شود، نیکوکاران ثواب می گیرند، سپس ما را پذیرفت و گفت: «و اللَّهُمْ مِنَا الَّذِینَ مِنَ اللَّهِ مِنْ یَعْرِمُونَ». و ميان خدا خويشاوندي است و ما بر خدا دليلي نداريم و به خدا تقرب نميكنيم مگر با اطاعت، پس كدام يك از شما مطيع خداست؟ او به ما سود رساند و كسی كه از شما نافرمان خدا باشد، به او و ما نفعی نرساند و قضاوت كن كه تكبر نكنی و قضاوت كن كه مغرور نباشی.
از عمرو بن خالد از امام باقر علیه السلام روایت می کند که فرمود:
ای گروه شیعه، شیعیان آل محمد (ص) باید حد وسط باشید تا آن که در برابر ما زیاده خواهی و غلو کند به سوی شما بازگردد و آن که کوتاهی و عقب بماند به شما برسد.
مردی انصاری به نام سعد گفت: فدای جانم، غالی کیست؟ امام باقر (علیه السلام) فرمود: کسانی که درباره ما چیزهایی می گویند که ما اهل بیت درباره ما نمی گویند، ما به غلو کننده کاری نداریم، آنها از ما نیستند و ما از آنها نیستیم.
سعد گفت: عقب مانده کیست؟ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم می فرماید: کسی که در پی خیر باشد و به آن برسد و به اندازه اعمالش پاداش می گیرد
سپس امام باقر (ع) رو به ما کرد و فرمود:
به خدا سوگند؛ ما از جهنم هیچ عذری از جانب خدا نداریم و بین ما و خدای متعال قرابتی نیست و بر ما حجتی بر خدا نیست، ما اهل بیت جز با اطاعت از اوامر او به خدا نزدیک نشویم. حال که چنین است بدانید که هر کس از شما خدا را اطاعت کند دوستی ما با اهل بیت به سود اوست و هر که از شما گناهکار باشد دوستی ما با اهل بیت سودی برای او نخواهد داشت. نخور
منبع: www.khabaronline.ir