ویروس Chicongonia چیست؟ – اخبار آنلاین



سازمان بهداشت جهانی (WHO) در مورد خطر بیماری همه گیر جهانی ویروس شیکونگونیا هشدار داده است و بر لزوم اقدامات فوری برای مهار این تهدید سلامتی در حال ظهور تأکید کرده است.

این سازمان در روز سه شنبه ، 6 ژوئیه ، خاطرنشان كرد كه در حال حاضر شاهد همان علائم هشدار دهنده است كه پنج سال قبل از شیوع ویروس وجود داشته و برای جلوگیری از تکرار فاجعه خواستار اقدامات پیشگیرانه شده است.

ویروس Chicongonia یک بیماری با پشه است که با علائم نگران کننده مانند تب بالا و درد مفاصل معلول که می تواند هفته ها یا حتی ماه ها باشد ، مشخص می شود. در موارد شدید ، می تواند به عوارض تهدید کننده زندگی منجر شود.

دکتر دایانا روچاس آلوارز ، متخصص سازمان بهداشت جهانی گفت: “ویروس نسبتاً ناشناخته در نه کشور در سراسر جهان مشخص شده است و آن را بیش از 1.5 میلیارد نفر در معرض خطر قرار می دهد.”

آلوارز در 4-5 سال ، هنگامی که ویروس به سرعت از جزایر کوچک به سرعت پخش شد و تقریباً نیمی از میلیون نفر در سراسر جهان به سرعت پخش شد ، به گسترش ویروس ویروس در اقیانوس هند یادآوری کرد.

وی گفت: “سازمان بهداشت جهانی اکنون شاهد همان الگوی اپیدمیولوژیک است که تعداد زیادی از موارد از ابتدای سال در جزایر رونیون ، موتی و موریس ثبت شده اند و حدود یک سوم از جمعیت رونیون به تنهایی آلوده شده اند.”

تیم های تشخیصی به دلیل شباهت علائم شیکونیا به سایر بیماری ها مانند تب و زیکا که منجر به سوء رفتار احتمالی می شوند ، با چالش های قابل توجهی روبرو هستند. علاوه بر نقاط داغ در آسیای جنوبی ، این ویروس در مناطق جدیدی از جمله ماداگاسکار ، سومالی و کنیا گسترش یافته است. اروپا همچنین واردات مربوط به شیوع را با عفونت های محلی در فرانسه و موارد مشکوک در ایتالیا ثبت کرده است.

سازمان بهداشت جهانی تأیید کرده است که مرگ و میر از 1 ٪ تجاوز نمی کند ، اما این رقم می تواند با توجه به میلیون ها مورد به هزاران کشته تبدیل شود.

آلوارز گفت: “ما هشدار اولیه را صادر می کنیم تا کشورها بتوانند سیستم های بهداشتی خود را تقویت کنند ، مکانیسم های تشخیص زودرس را بهبود بخشند و اقدامات پیشگیرانه لازم را انجام دهند.”

بیشترین خطر در مناطقی است که فاقد مصونیت ویروس هستند ، جایی که می تواند تا 5 ٪ از جمعیت را آلوده کند.

این ویروس در درجه اول توسط پشه های AEDES AEGPTI و AEDES ALBOPICTUS منتقل می شود ، که دومی به دلیل تغییرات آب و هوایی به شمال گسترش می یابد. این حشرات در طول روز فعال هستند ، به خصوص در اوایل صبح و ساعاتی قبل از غروب آفتاب.

این سازمان خواستار تشدید اقدامات پیشگیرانه شخصی ، از جمله استفاده از دفع کننده پشه و از بین بردن سایت های پرورش پشه مانند آب راکد در ظروف و ظروف باز و باز است.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 9093

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *