پاسخ به یک فیلم ویدئویی / روسی dumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


الهه ja’farzadeh: مطالعات و نقل از های علمی قبلی نشان می دهد که برخی از محصولات زراعی ممکن است در بعضی موارد نیترات بالایی داشته باشند ، به خصوص اگر کودهای شیمیایی غیر عرف استفاده شوند. مطالعات قبلی نشان داده است که سطح بالای نیترات در برخی موارد می تواند برای کودکان خطرناک باشد ، اما به طور کلی محدود به بزرگسالان است.

همچنین در سالهای اخیر نقل از هایی مبنی بر بازگشت برخی از محصولات کشاورزی ایران ، مانند بل فلفل و کیوی ، از روسیه و هند منتشر شده است. کدام دلیل سموم باقیمانده یا فلزات سنگین مانند نیترات بیش از حد است گفته شد

در این راستا ، اخیراً ویدئویی در فضای مجازی منتشر شده است که نشان می دهد معاون روسیه (پارلمان) معاون (پارلمان) در حال ارزیابی یک دستگاه نیترات هندو ایرانی در هنگام بازرسی و بازدید از میدان میوه و گیاهی مسکو است. نتیجه نشان می دهد که هندی های صادر شده از ایران 5 برابر حد حاوی نیترات هستند.

محدی ، یک کارشناس امنیت غذایی گفت: “صادرات مواد غذایی خام ، به ویژه محصولات کشاورزی ، به سایر کشورها نیاز به نظارت دقیق و جدی دارد.” همچنین تأکید جدی بر تولد این مواد وجود دارد. در همین راستا ، تعاونی های تولیدی و شرکت های تجاری که صادرات می توانند نقش موثری داشته باشند. “اگرچه نگرانی در مورد نیترات در محصولات کشاورزی ایران وجود دارد ، ادعای پنج برابر نیترات در هندوانه صادرات به روسیه بدون مدارک رسمی تأیید نشده است و نیاز به تحقیقات بیشتر دارد.”

پاسخ به ویدیویی/ اظهارات ویدیویی توسط معاون هندوانه ایران/ پاسخ متخصص امنیت غذایی

سطح طبیعی نیترات در هندوانه چقدر است؟ آیا اصلاً خطر است؟

هندوانه به طور طبیعی حاوی نیترات است (به طور متوسط ​​بین 1 تا 2 میلی گرم نیترات در کیلوگرم) ، اما مقدار آن معمولاً کم و در محدوده ایمن برای مصرف انسان است. این مقدار در مقایسه با سبزیجات مانند اسفناج ، کاهو یا چغندر بسیار کم است (که می تواند شامل 1 تا 2 میلی گرم در کیلوگرم باشد).

همچنین ، یک مطالعه در ایران (منتشر شده در ScienceEdirect) نشان داد که هندوانه های کشت شده در برخی از مناطق ایران بین 1 تا 2 میلی گرم بر کیلوگرم نیترات دارند. در مواردی که کودهای نیتروژن بیش از حد مورد استفاده قرار می گرفتند ، بیشتر بود ، اما هنوز هم برای بزرگسالان بی خطر تلقی می شد. کودکان ممکن است به دلیل وزن کم و حساسیت در برابر نیترات اضافی آسیب پذیرتر باشند. با این حال ، مصرف متعادل هندوانه حتی برای کودکان مشکلاتی ایجاد نمی کند.

نیترات ها ترکیبات طبیعی در خاک هستند که گیاهان ، از جمله هندوانه را از طریق ریشه جذب می کنند. میزان نیترات در هندوانه به عوامل مختلفی از جمله نوع خاک ، روش کشاورزی ، استفاده از کود و شرایط محیطی بستگی دارد.

استانداردهای جهانی ، مانند استانداردهای اتحادیه اروپا یا سازمان بهداشت جهانی (WHO) ، معمولاً محدودیت خاصی برای نیترات در میوه ها تعیین نمی کنند ، زیرا مقدار آن در میوه هایی مانند هندوانه به ندرت به سطح خطرناکی می رسد. با این حال ، برخی از کشورها ، مانند روسیه ، ممکن است استانداردهای سختگیرانه تری داشته باشند. به عنوان مثال ، کمتر از 1-5 میلی گرم در کیلوگرم برای هندوانه.

پاسخ به ویدیویی/ اظهارات ویدیویی توسط معاون هندوانه ایران/ پاسخ متخصص امنیت غذایی

چالش مشاهده استانداردهای جهانی در صادرات محصولات کشاورزی ایران

استانداردهای کشورهای وارداتی مانند روسیه برای نیترات و سموم دفع آفات در محصولات کشاورزی سختگیرانه است و ایران برای حفظ بازارهای صادراتی خود باید این استانداردها را رعایت کند.

در این نظرسنجی آمده است: “ادعای فوق – که نامشخص است – به پیاز جنوب کرمان نیز مربوط می شود و محدود به هندوانه نیست.” اما به هر حال ، شرکت هایی وجود دارند که چنین محصولاتی را به سایر کشورها ، به ویژه روسیه ، با استانداردهای لازم ، به ویژه روسیه صادر می کنند. این بسیار مهم و بهتر برای ارتقاء چنین ظرفیت هایی در ایران است. برای تولید کشور و کمک به بهبود کیفیت و دفاع از شهرت محصولات ایرانی در بازارهای جهانی صادرات.

به این ترتیب ، می توان در مسیر صادرات موفق تر حرکت کرد و کالاها را از چرخه صادرات خارج کرد ، که اغلب توسط بازرگانان جنایی انجام می شود و نمی تواند استانداردها و سلامت آنها را کنترل کند و مدیریت کیفیت بهتری داشته باشد. “

پاسخ به ویدیویی/ اظهارات ویدیویی توسط معاون هندوانه ایران/ پاسخ متخصص امنیت غذایی

چگونه نیترات باقیمانده در هندوانه را کاهش دهیم؟

  • شستشوی دقیق: شستشوی هندوانه قبل از برش می تواند هرگونه آلودگی سطح را کاهش دهد. اگرچه نیترات در بافت داخلی گیاه قرار دارد و با شستشو از بین نمی رود ، اما این امر مانع از انتقال آلاینده های خارجی به میوه در هنگام برش می شود.
  • انتخاب محصولات ارگانیک: هندوانه های آلی که با کودهای طبیعی (مانند کمپوست) پرورش می یابند ، معمولاً نیترات کمتری دارند زیرا از کودهای نیتروژن کمتر استفاده می شوند. هنگام خرید ، به برچسب های ارگانیک یا گواهینامه های معتبر توجه کنید. همچنین ، خرید از تولیدکنندگان محلی که به روشهای پایدار کشاورزی پایبند هستند می تواند احتمال نیترات اضافی را کاهش دهد.
  • مصرف متعادل: استفاده متعادل از هندوانه (به عنوان مثال چند برش در روز) خطر تجمع نیترات را به حداقل می رساند. انواع میوه ها و سبزیجات همچنین از قرار گرفتن بیش از حد در معرض یک محصول خاص جلوگیری می کند. برای کودکانی که نسبت به نیترات حساس تر هستند ، توصیه می شود هندوانه را با اعتدال مصرف کنید و با میوه های کم کشور مانند سیب یا موز ترکیب کنید.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7616

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *