
در پاسخ به تصور غلط مبنی بر اینکه کبد خام برای تسکین کم خونی مفید است ، وزارت بهداشت بهبود جامعه گفت که این اعتقاد فاقد شواهد علمی است و مصرف کبد خام و نیمه پوشیده می تواند عوامل بیماری زا و بیماری های عفونی و انگلی مانند تب را منتقل کند.
وزارت بهداشت ، بهبود تغذیه در پاسخ به اینکه آیا مصرف کبد خام کم خونی را تسکین خواهد داد ، گفت: اگرچه گوشت و کبد یکی از منابع غنی آهن است ، اما مصرف آن در خام و نیمه چسبیده می تواند بیماری های عفونی و عفونی و انگلی مانند تب کریمه و سیاه را منتقل کند.
بنابراین ، برای تسکین کم خونی ، باید از پخت و پز کامل کبد و گوشت اطمینان حاصل کنید و سپس مصرف کنید.
1
منبع: www.khabaronline.ir