پوست این میوه ها فواید زیادی دارد. آنها را بخور



خواص برخی میوه هایی که پوست آنها را می خورند ، خواص تغذیه ای آنها را دو برابر می کند:

1- سر
موز را می توان با پوست خورد. پوست موز تازه حاوی فیبر زیادی است و اگرچه ممکن است برای برخی از افراد کمی متفاوت باشد ، اما علاوه بر فیبر می تواند مواد مغذی زیادی را به بدن بیاورد. اگر پوست موز کمی به خلق و خوی شما جذاب نیست ، پس از برداشتن ساقه ، می توانید پوست و محتویات موز را درون یک تابه مخلوط کرده و حداقل 5 دقیقه سرخ کنید یا بپزید. این باعث می شود موزها رسیده تر و نرم تر شوند و پوست نازک تر و شیرین تر شود و راحت تر بخورد.

1- کیوی
پوست کرکی این میوه نیز خوراکی است ، اما برای خوردن آن ، ابتدا باید آن را به خوبی بشویید. فواید خوردن کیوی با پوست این است که لایه بیرونی یا پوست کیوی حاوی فیبر محلول و محلول و همچنین اسید فولیک ، ویتامین E و ترکیبات فنلی است. علاوه بر این ، کیوی دارای ویتامین C بالایی است که بخش اعظم آن در پوست آن قرار دارد.

1- دیاژین
پیاز دارای پوستی بسیار نازک است ، اما به نظر می رسد سرشار از فلوونوئید است ، به خصوص اگر پیاز قرمز باشد ، به خصوص کوانتین و آنتی اکسیدان و خاصیت ضد التهابی و ضد عفونی کننده زیادی دارد. پیازها را تمیز کنید ، با پوست یا سوپ خود خرد کنید. با این حال ، توجه داشته باشید که اگر پیاز قرمز را با پوست خود در غذای خود بریزید ، ممکن است رنگ مواد غذایی غذا را کمی قرمز کند.

2. هماهنگ کنندگان
پوست مرکبات را می توان با خیال راحت از هر نوع و با هر نام خورده کرد. پوست مرکبات سرشار از مواد مغذی و ویتامین های ضروری برای بدن است. البته خوردن پوست جوهر مانند نارنجی آسان نیست زیرا کمی تلخ است ، اما قطعات کوچک آن با میوه خود را راحت تر می کند. اگر نمی توانید با این کار کنار بیایید ، می توانید نارنجی را با پوست ببندید یا تمام میوه ها را با پوست آن به یک مارم معطر تبدیل کنید. همچنین می توانید آنها را به محافل بسیار نازک تقسیم کرده و سپس آنها را کباب کرده و با سالاد یا ماکارونی بخورید.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7752

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *