
سازمان بهداشت جهانی (WHO) گفته است که بیش از مواجهه با اشعه ماوراء بنفش به عنوان عامل اصلی اثرات مضر بر روی پوست ، چشم و سیستم ایمنی شناخته می شود ، بنابراین لازم است نکاتی را برای جلوگیری از اثرات این پرتو مشاهده کنید.
در همین راستا ، محمد رضانی ، با طیف تخصصی از بیماری های پوستی و مو ، همچنین خاطرنشان کرد که تأثیر اشعه ماوراء بنفش بر روی پوست معمولاً مخرب است ، گفت: “این اثرات به چهار گروه تقسیم می شود که یکی از آنها اثرات زودرس و حاد است ، شخصی که در معرض نور مستقیم آفتاب و قبرستان قرار دارد.
وی گفت: تعدادی از اثرات مزمن و در طولانی مدت باعث تغییراتی در پوست از جمله تیره شدن ، لکه ها ، کشش پوست به نام الاستین و کلاژن می شود ، به این معنی که پوست در معرض چین و چروک ، افزایش ضخامت پوست و افزایش خطر ضخامت پوست و همچنین افزایش ضخامت پوست است. پرتوهای روی پوست می تواند باعث تغییر در سلول ها شود و منجر به سرطان پوست شود.
تنظیم زمان رفت و آمد
متخصص پوست افزود: “یكی از راه های مؤثر برای جلوگیری از نور خورشید ، تنظیم زمان رفت و آمد ما است.” بهتر است کار خود را در ساعات اولیه صبح یا عصر به تعویق بیندازید و در ساعات اوج نور خورشید در معرض تابش مستقیم قرار نگیرید.
پوست بدن را بپوشانید
نکته دیگر این است که سعی کنیم بدن خود را تا حد ممکن بپوشانیم ، به عنوان مثال ، زیرا پارچه بهتر از بهترین ضد آفتاب است ، اگر به افراد مسن نگاه کنیم ، چین و چروک های بیشتری نسبت به سایر مناطق بدن دارد که در معرض تابش مستقیم قرار نمی گیرند.
استفاده از ضد آفتاب
رضانی توضیح داد: راه سوم استفاده از ضد آفتاب است. کرم های ضد آفتاب باید هر 2 ساعت یک بار تکرار شوند ، زیرا اثر ضد آفتاب بین 1 تا 2 ساعت از بین می رود. افراد همچنین می توانند از سایه هایی روی صورت خود مانند کلاه های لبه استفاده کنند که دارای لبه حداقل 2 سانتی متر است.
وی گفت: “این نقاط نه تنها باید در هنگام پرتوهای ماوراء بنفش بلکه در کل تابستان و کل سال مشاهده شود ، بلکه باید شدت و زمان تشعشع بیشتر به طور جدی گرفته شود ، و همچنین در مکانهایی که از نور کم نور استفاده می شود ، باید از ضد آفتاب نیز استفاده شود.”
1
منبع: www.khabaronline.ir