چرا این همه پول خرج مؤسسات مذهبی می کنید و به فقرا نمی دهید؟



نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغانبعضی ها می گویند چرا این همه هزینه برای آموزش دینی می کنید و به فقرا نمی دهید؟؟؟ چه جواب منطقی باید به این حرف ها و عقاید داد، درست نیست؟؟؟

پرشمن دانشگاه نوشت: اگرچه ممکن است در برخی از هیئت های عزاداری هزینه هایی صرف شود که قابل دفاع نیست و نیاز به اصلاح دارد، اما اصل برپایی مراسم نماز و برپایی موکب های مذهبی نه تنها منافاتی با کمک به مستمندان ندارد، بلکه اساسا یکی از عوامل اصلی توسعه فرهنگ اسلامی کمک به مستضعفین و ارزشهای اصیل انسانی در جامعه است. و بسیاری از کمک ها و هزینه ها به صورت مستقیم و غیرمستقیم برای کمک به افراد کم برخوردار هزینه می شود.
از سوی دیگر، همان آموزه ها و دستورات دینی که دین به کمک به فقرا و اطعام آنها سفارش می کند، به برگزاری بزرگ ترین مراسم مذهبی نیز دستور می دهد و این گونه سخنان تازگی ندارد.
در گذشته وقتی صحبت از انفاق به فقرا و نیازمندان مطرح می شد، سرمایه گذاران می گفتند اگر نیازمند هستند به خدای خود بگویید که آنها را نیازمند می کند و از فقر بیرون می آورد.
و هنگامی که مؤمنان به کافران می گویند از آنچه خدا به شما روزی داده است به دیگران بدهید، کافران می گویند: آیا به کسی اطعام کنیم که اگر خدا می خواست او را اطعام می کرد؟ در اشتباه و بس و چرا زهدان ندارید؟)
اگر این منتقدان را ظاهر اصلاحات می نامید پس چرا چنین اقدامی نمی کنید؟ آنها سکوت را انتخاب می کنند یا . . .
بنابراین به نظر می رسد این نوع سوال دو مشکل اساسی دارد. اولین مشکل این سؤال مقایسه دو عمل صالحی است که خداوند به انجام آن دستور داده است که به نظر می رسد با روح اسلام و عزاداری با کمک به مستمندان ناسازگار است.
مشکل دوم این است که اینها مؤمنان واقعی هستند که گوی سبقت را از دیگران در کمک به فقرا ربوده اند.
و مهم ترین نکته این است که توجه داشته باشیم که این هیئت ها و تشییع جنازه هایی که برای رفع مشکل فقر کشور با توجه به آن هزینه ها به هزینه های آنها توجه می کنیم، باید توجه داشته باشیم که این هیئت ها از بودجه کشوری و ملی و همه بی بهره اند. هزینه ها کمک های داوطلبانه توسط مردم انجام و مدیریت می شود. و اقشار مختلف جامعه از جمله اقشار کم برخوردار نیز بهره مند می شوند.
بیشترین هزینه یک هیئت مربوط به پخت و پز آن است و می دانیم که سفره های هیئت غذای ساده است و آیا واقعاً حیف نیست که مردم از ثواب و مقام عزاداری امام حسین علیه السلام محروم شوند. او، برای شعار مراقبت از فقرا؟
یادمان باشد که محاسبه حق الله عددی و ریالی و کیلویی و متری نیست و بسیار دقیق و منصفانه است و به قول معصوم سلام الله علیها: «خداوند متعال فریب بهشت ​​خود را نمی خورد». لذا در نزد خداوند متعال عملی است [از واجب یا مستحب]انجام این کار با صداقت بیشتر بهتر و راحت تر است. خواه کمک به مستمندان، زیارت یا عزاداری و یا کمک به ساختن مساجد، مدارس و بیمارستان ها.
و نیازی به «مقایسه» یا قرار دادن «این به جای آن» نیست. از یک طرف می توان گفت: «این آدم گرسنه است، پس من چرا حسینیه را کمک کنم، برایش نان و گوشت می خرم» – از طرف دیگر می توان گفت: «البته عقل مردم، دل، روح و باورها بسیار مهمتر هستند.” و از معده آنها حیاتی تر است; همچنین با برپایی حسینیه ها و مساجد دین احیا می شود و کمک های مالی به نیازمندان به صورت مستمر و بیشتر…
و البته انتقاد هم داریم که اگر کسی نذری کرد یا غذایی به عنوان نذری دریافت کرد، حق ندارد آن را دور بیندازد یا . .. شکی نیست که ما از هر نوع اسراف بیزاریم، اما مسلماً بسیاری از افراد حاضر در این گونه مراسم ها دغدغه جدی اسراف دارند و معمولاً اجازه چنین اتفاقی را نمی دهند.
و در نهایت به کسانی که فکر می کنند بزرگترین مشکل فقر است و باید به طور جدی برای رفع این فقر تلاش کنند، لیستی از هزینه های ثانویه این کشور ارائه می شود:
1. معاون بهداشتی وزارت بهداشت در مراسم اختتامیه اولین جشنواره زندگی بدون دخانیات در سال 95 اعلام کرد که ایرانی ها سالانه 10 هزار میلیارد تومان برای سیگار هزینه می کنند.
2. به گفته رئیس اداره آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، آقای مصطفی اسماعیلی مطلق، بر اساس نقل از یورومانیتور، کل مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی در خاورمیانه در سال 2008 حدود 7.2 میلیارد دلار بوده است. در بین کشورهای منطقه سهم ایران 2.1 میلیارد دلار است که هفت هزار میلیارد تومان پول ایران است.
3. اخیراً وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه به نقل از دنیای اقتصاد اعلام کرده است که از 774 هزار ایرانی که در 5 ماهه نخست سال 2017 به ترکیه سفر کرده اند، تنها در 5 ماه، ایرانیان بیش از 1160 میلیارد تومان درآمد داشته اند. درآمد برای ترکیه
4. در نقل از نشست خبری چهاردهمین کنگره تغذیه و رژیم درمانی در سال 1394 عنوان شد که ایرانی ها سالانه 11 هزار میلیارد تومان فست فود می خورند.

البته سفرهای هفتگی صدها هزار ایرانی به شمال و سفرهای خارجی به شرق و غرب برای خوش گذرانی و طعم آزادی غربی و هزینه میلیاردی برای کنسرت و زیبایی و امثال اینها را اضافه کنید و برای برخی تخمین بزنید. از قصرهای میلیاردی آنها و چه هدر دادن پول برای سگ های آنها!
می بینید که با این چهار مورد که حذف و مدیریت حداقلی آن نه لطمه ای به فطرت اسلامی ما وارد می کند بلکه باعث عزت و سلامتی هموطنان می شود، در عرض یک سال 29.160.000.000.000، یعنی 29.160 میلیارد تومان آزاد می شود. با این تعداد می توان به فقرزدایی در خارج از کشور دست یافت. (مهر نیوز-4094523).

نتیجه اینکه همان افرادی که اطعام می کنند یا در سخنرانی ها شرکت می کنند، بیشترین هزینه را برای ذبح گوسفند، مرغ، برنج، کفالت یتیمان و دادن صدقه و خمس برای نیازمندان می پردازند، زیرا در سخنرانی ها اخلاق زیبا و سخاوت خاندان پیامبر اکرم (ص) است. گفته شد. بنابراین، چنین شبهاتی ناشی از صداقت نیست، زیرا بسیاری از منتقدان به فقرا و افراد زیر خط فقر حتی به بستگان خود صدقه نمی دهند.



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7806

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *