
نقل از کردن پایگاه اندیشه و فرهنگ مبلغانکتاب «بیست سال و سه روز» پس از انتشار نظر مقام معظم رهبری درباره این کتاب به چاپ چهلم رسید. این کتاب به قلم سمانه خاکبازان روایتی از زندگی کوچکترین شهید مدافع حرم شهید سید مصطفی موسوی است.
تسنیم نوشت: شهید موسوی در حمله ای که در اطراف حرم حضرت زینب(س) در دمشق رخ داد، تنها سه روز از تولد 20 سالگی خود گذشته بود. او که جزو نیروهای هوابرد بود، مسیری پر فراز و نشیب را برای رسیدن به سوریه و دفاع از حرم و حرم اهل بیت علیهم السلام طی کرده بود.
در مقدمه این کتاب آمده است: شهید سید مصطفی موسوی عاشق موسیقی بود; هم پاپ و هم سنتی. اگر با بچه های فامیل دور هم جمع می شدند، به جاده می رفتند و به مسافرت می رفتند، گاهی قلیان هم می کشیدند. اما نماز اول وقت ترک نشد. هر پنجشنبه به بهشت زهرا می رفت. هم بر خاک صبر خسرو و عهد جاودان، هم بر خاک شهید پولرک و هم شهدای گمنام…
این نویسنده درباره ویژگی های اخلاقی شهید موسوی به تسنیم گفت: او به نوعی گروهی از منحرفان بود؛ در حالی که شهید موسوی به نوعی منحرف بود. او هم به موسیقی پاپ و هم به مسافرت علاقه داشت و برای ظاهرش ارزش قائل بود و درست مثل یک نوجوان مدرن زندگی می کرد. و از طرفی نماز را زود می خواند و روزه اش را ترک نمی کرد. حتی در شرایط کاری سخت و در یک منطقه با دمای بالا. همان طور که بر مزار هنرمندان رفت، بر مزار شهدا رفت. کنار هم قرار گرفتن این ویژگی ها باعث جذابیت بیشتر شخصیت او شد.
از ویژگی های شهید موسوی، اصرار در درس خواندن بود. در قفسه کتابخانه او کتاب های مختلفی به یادگار مانده است. از دکتر علی شریعتی گرفته تا کتاب های علامه جعفری و… داشتن «یک دوره منظم تحصیلی» گوهری است که بسیاری از ما در این سال ها با وجود تغییر سبک زندگی، اولویت شبکه های اجتماعی و … کمتر شانس داشتن آن را داریم. نگرانی های مختلف به همین دلیل است که شهید موسوی چند قدم از بسیاری از همرزمان خود جلوتر بود: «شهید اول از همه نخبه بود، رشته ریاضی بود، اما از دوران دبیرستان شروع به طراحی و اختراع چند چیز کرده بود و در همان دوره، او شروع به کار کرد. کشتی جنگی را طراحی کرد که در ایران با استقبال مواجه نشد پس از مدتی تصمیم گرفت این طرح را به مراکز علمی کانادا بفرستد که مورد تایید یکی از مراکز علمی این کشور قرار گرفت. شهید موسوی ترجیح داد به جمع مدافعان حرم بپیوندد.
رهبر معظم انقلاب در شرح این اثر فرموده اند:
به نام خدا
این بیوگرافی برای امثال من هم غبطه ور و مایه تاسف است. نور این جوان و امثال او چشم امثال من را خیره می کند و ما را از تاریکی هایی که در آن گرفتار شده ایم آگاه می کند. درود بر انگیزه نجاتی که سید مستوفی را به این درجه عالی رساند و درود بر صبر و اعتمادی که موجب تسلی والدین در از دست دادن چنین فرزندی می شود. خدا را شکر که در دوران چنین افرادی زندگی می کنیم
ژوئن 1403
چاپ چهلم کتاب «بیست سال و سه روز» در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.
منبع: www.khabaronline.ir