نهایی بههانی: دکتر سید مهدی میرغازانفاری ، پزشک و محقق طب سنتی در مصاحبه با News Online ، گفت: “گوشت مناسب ترین برای گوشت انسان است ، قدرت انسان و خونریزی را تقویت می کند.” همچنین قدرت جنسی و تولید سلولهای جنسی را تقویت می کند. بهتر است یک مرد و سن حدود 6 ماه داشته باشید.
گوشت نسبت به گوشت بز دارای خاصیت غذایی بیشتری است
میزان تغذیه ، گرما و رطوبت بره از گوشت بز بالاتر است. بنابراین گوشت بره چاق تر ، چربی تر و نرم تر و هضم آسان تر است. گوشت برای ورزشکاران و مشاغل با فعالیتهای سخت و سرد و همچنین برای استفاده در فصول سرد یا سرد مفیدتر است. البته ، زباله های بیشتری نسبت به گوشت بز تولید می کند.
چرا گوشت و آبگوشت کبابی را با ترشی مصرف می کنید؟
توصیه می شود که از آن به عنوان صلح ساز ، با گوشت گوسفند یا بعد از آن استفاده شود ، یا مقداری ترش یا ترشی یا سرکه و سرکه ، که گرمای بیش از حد را گرم نمی کند و هضم آن را آسان تر می کند. در گذشته ، مصرف آب لیمو یا ترشی با آبگوشت یا مصرف Sumac با کباب یا خواب قبل از کباب کردن در یک ترکیب حاوی آب لیمو و سرکه و برخی از ادویه ها به همین دلیل می تواند باعث کاهش خلق و خوی و سهولت هضم شود.
در مورد گوشت بز چطور؟
گوشت بز ، که نزدیک به گوشت گوسفند است ، از نظر غذایی ، گرما و رطوبت کمتری دارد. یعنی برای افراد داغ مناسب تر است و کسانی که نمی خواهند خیلی چاق نباشند ، باید از گوشت بز استفاده کنند و از گوشت بز در رژیم های کاهش وزن استفاده کنند ، به خصوص برای افرادی که دارای مزاج گرم هستند. این گوشت زباله های کمتری تولید می کند و بهتر است در تابستان از این نوع گوشت استفاده کنید و در صورت اغراق آمیز ، می تواند منجر به وزش باد و گازها در بدن یا نفخ شود و باعث یبوست و گاهی کاهش نیروی بدن و لاغر شود. صلح های گوشت بز مانند خرما ، گردو ، نارگیل و ادویه جات ترشی جات. به خصوص برای افرادی که دارای خلق و خوی سرد هستند و می خواهند این گوشت را مصرف کنند. بهتر است گوشت بز را با پیاز ، روغن زیتون و نخود پخته کنید.
گوشت بره و بز برای این افراد مناسب است
گوشت بره که خیلی چاق نیست یا بخشی از چربی که تا حدودی چاق است به اعتدال نزدیکتر است. مطمئناً گوشت بره و بز بسیار بهتر ، قابل هضم تر و مفیدتر از گوشت گوسفند و بز ، تولید خون سالم تر در بدن و نزدیکتر به اعتدال و زباله های کمتر است. برای افرادی که فعالیت بدنی زیادی ندارند ، هضم ضعیفی دارند ، یا بسیار قدیمی یا کم هستند یا تازه از این بیماری فارغ التحصیل شده اند ، گوشت بره و بز بسیار مفید و توصیه می شود. شما می رویدD. هرچه گوشت پخته شود بهتر و هضم آن سریعتر خواهد بود. در مورد گوشت گوسفند و بز ، بهتر است گوشت حیوانات باشید که در چمن و چمن چرای چرای است.
1
منبع: www.khabaronline.ir