
آنیکا گنگگر گفت: “خوردن برخی از میوه ها و سبزیجات به افراد کمک می کند تا وزن خود را کاهش دهند و احساس طولانی تر به مردم می دهد.”
ایسنا در انتشار خبری نوشت: 2 درصد از آمریکایی ها چاق هستند. چاقی می تواند منجر به بیماری های مزمن مانند دیابت نوع 2 ، بیماری قلبی عروقی و برخی از انواع سرطان ها شود.
گدا و همکارانش چهار گروه سبزیجات و میوه ها را در برخورد با توده های چربی بدن مؤثر می دانند.
کرفس
وزن را می توان با این سبزی کم کالری کنترل کرد. گادرات می گوید: “لیست من از میوه ها و سبزیجات مناسب برای کاهش وزن کرفس شماره یک است.” کرفس اغلب به دلیل تأثیر کالری توصیه می شود ، زیرا بدن کالری را بیشتر از کالری موجود در خود کرفس می سوزاند. همچنین ، آنتی اکسیدان های موجود در کرفس التهاب را از بین می برد.
سیب
به گفته The Independent ، اپل فیبر زیادی دارد و احساس طولانی تر می کند ، بنابراین در کنترل اشتها و وزن مؤثر است. گدا توصیه می کند که در رژیم غذایی خود مکانی را برای سیب باز کنید. او می گوید: “اپل گزینه عالی دیگری برای افرادی است که به دنبال کاهش وزن هستند.” سیب سرشار از فیبر رژیم غذایی و پکتین است که به دفع چربی کمک می کند.
انواع توت ها
انواع توت ها یکی از بهترین گزینه ها برای کاهش وزن هستند. به گفته گدایان ، توت فرنگی ، زغال اخته و تمشک از قند و آنتی اکسیدان و فیبر بالا کم است. بنابراین برای کسانی که می خواهند وزن خود را کاهش دهند و شیرینی ها را هوس کنند ، گزینه خوبی هستند.
سبزیجات که نشاسته ندارند
به گفته گداگر ، سبزیجات مانند کلم بروکلی ، خیار و خیار دارای آب و فیبر زیادی هستند که باعث می شود بعد از خوردن غذا احساس پر کنیم.
1
منبع: www.khabaronline.ir