چگونه از سیاه شدن سیب زمینی جلوگیری کنیم؟



به نقل از خبرنگار همشهری، سیب زمینی را معمولاً به صورت جداگانه یا همراه با سایر غذاها پوره، آب پز، سرخ کرده و در فر می پزند و غذاهای محبوب و پرطرفدار را با آن تهیه می کنند.

اما یکی از مشکلات استفاده از این غذا این است که بلافاصله پس از پوست کندن سیاه می شود. اگر از این بابت نگران هستید، خوب است بدانید که با رعایت چند روش ساده می توانید رنگ طبیعی سیب زمینی را حفظ کرده و از خوردن آن لذت ببرید.

چرا سیاه می شود؟
سیب زمینی حاوی مقدار زیادی نشاسته و همچنین آنزیمی به نام «پلی فنل اکسیداز» است که پس از قرار گرفتن در معرض هوا با اکسیژن ترکیب شده و سیاه می شود.

چه باید کرد

۱- از ​​آب کمک بگیرید: در این روش باید سیب زمینی های خرد شده را در ظرفی پر از آب سرد بریزید. قرار دادن سیب زمینی در آب سرد از فرآیند اکسیداسیون جلوگیری می کند و می توانید آن را به مدت یک روز در آب سرد در یخچال نگهداری کنید.

2. آب لیمو را دست کم نگیرید: برای جلوگیری از سیاه شدن سیب زمینی می توانید از آب لیمو یا سرکه استفاده کنید. این روش PH سیب زمینی را تغییر داده و از اکسیداسیون جلوگیری می کند.

3. آب نمک را امتحان کنید: آب سرد و یک قاشق چایخوری نمک را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس سیب زمینی های خرد شده را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا نمک در آب حل شود و سیب زمینی ها در آب فرو بروند. نمک سیب زمینی را تازه می کند.

4. در کیف نگهداری کنید: سیب زمینی های ورقه شده را در کیسه خلاء بریزید و سپس هوای داخل کیسه را فشار دهید. این باعث می شود که سیب زمینی با اکسیژن تماس نداشته باشد و اکسیداسیون رخ ندهد.

5. عجله نکنید: سیب زمینی ها را بلافاصله بعد از برش دادن بپزید تا سیاه نشوند. اگر وقت ندارید سیب زمینی ها را قبل از پخت پوست بگیرید و خرد کنید، می توانید از روش های دیگری برای جلوگیری از سیاه شدن آن ها استفاده کنید.

233233



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7236

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *