
باشگاه روزنامه نگاران جوان ؛ بادام ، دانه های کدو تنبل ، عدس ، فلفل دلمه ای و هویج به افزایش رشد مو کمک می کند و کیفیت آنها را بهبود می بخشد ، طبق گفته ژورنال روسی دکتر دیمیتری کارپنکو ، استادیار درمان های سرپایی در دانشگاه پیرگوف ، می گوید: “رژیم غذایی مستقیماً از عملکرد فولیکول های مو ، و همچنین استفاده از زیبایی های مناسب ، و نه از. مانند بیماری های ویروسی.
“یکی از مؤثرترین غذاهای سلامت مو ، آجیل است ، به خصوص بادام سرشار از ویتامین E ؛ این یک آنتی اکسیدان قوی است که جریان خون پوست سر را بهبود می بخشد ، فولیکول های مو را تغذیه می کند و سلول ها را از آسیب رادیکال آزاد محافظت می کند.” بادام همچنین حاوی اسیدهای چرب چندین است که ساختار مو را تقویت می کند و مو را نرم می کند ، سیلکی و انعطاف پذیر است. “
وی افزود: “دانه کدو تنبل یکی دیگر از منابع اساسی برای سلامت مو است که منبع مهمی از روی است.” “روی برای عملکرد صحیح سیستم ایمنی بدن مورد نیاز است ، در تولید هورمونهای جنسی نقش دارد و متابولیسم پوست و فولیکول های مو را تنظیم می کند.”
دکتر کارپنکو گفت: “لوبیا ، به ویژه عدس ، باید در رژیم غذایی باشد.” عدس سرشار از ویتامین های B است که برای خونریزی مناسب به پوست سر ضروری هستند و تغذیه فولیکول های مو را بهبود می بخشند و از این طریق رشد موهای سالم و قوی را تحریک می کنند. فلفل کلم منبع خوبی از ویتامین C است که نقش مهمی در سنتز کلاژن دارد. “کلاژن برای تقویت رگ های خونی ، به ویژه مویرگ هایی که از پوست سر تغذیه می کنند ضروری است ، بنابراین ویتامین C نه تنها به رشد مو کمک می کند بلکه موهای آسیب دیده را نیز ترمیم می کند.”
سرانجام ، هویج نیز مهم است زیرا سرشار از ویتامین A است که فعالیت غدد چربی را تنظیم می کند. با سطح مناسب ویتامین A ، مو روشن تر ، کثیف تر و شکنندگی آنها کاهش می یابد. همچنین به بازسازی سلولهای اپیتلیال کمک می کند و باعث می شود پوست سر سالم تر و در برابر سوزش خارجی مقاوم تر شود.
1
منبع: www.khabaronline.ir