چگونه می دانیم که سبزیجات خریداری شده جعلی نیست؟


نهایی بههانی: از منظر داروهای آب نبات سنتی ، در مقایسه با انواع آب نبات ، دارای خاصیت ملین و ضد عفونی کننده بالایی است و دارای ماهیت گرمتر از شکر است و از آنجا که بافت آن متراکم تر از نیشکر است ، کالری بیشتری دارد. اگر آب نبات را بسوزانید ، به دلیل تلخ و قابض آن برای درمان اسهال ساده بسیار مفید است. همین ویژگی های آب نبات باعث شده خانواده ها بسیار مورد استقبال قرار بگیرند و به دلیل طعم دلپذیر آنها ، از آن با چای و برای پذیرایی بیشتر استفاده می کنند. اما نکته این است که ما باید مراقب آب نبات های تقلبی باشیم.

آب نبات های زرد تقلب کرد

متأسفانه ، این روزها فیلم ها و فیلم های زیادی در مورد استفاده از Blanche در آب نبات های سفید وجود دارد و مردم را به خرید آب نبات زرد ترغیب می کند. با این حال ، گیاهان زرد و زعفران نیز به احتمال زیاد از زعفران و جوهر زرد استفاده می کنند. امکان تقلب در گیاهان گیاهی نیز بسیار زیاد است. از روغنهای اساسی و مواد شیمیایی در تهیه این گیاهان به جای گیاه واقعی استفاده می شود. مطمئن ترین راه خرید آب نبات در بسته بندی کارخانه ای است که اصالت محصول را از سازمان غذا و داروی تأیید می کند.

همچنین بخوانید:

درمان شیرین برای همه مشکلات/ اعتقاد به چای!

چگونه می دانیم که سبزیجات خریداری شده جعلی نیست؟چگونه می دانیم که سبزیجات خریداری شده جعلی نیست؟

برای جذب نظر مشتری از Blancite استفاده کنید

دکتر حمید خسروی ، متخصص غذا و علوم ، در مصاحبه ای با اخبار آنلاین گفت: “بلانسی یا جوهر شکر یک ماده شیمیایی سفید کننده قوی است که در صنایع نساجی ، کاغذ و چرمی استفاده می شود.” اما متأسفانه برخی از افراد سودآور از این ماده در صنایع غذایی به طور غیرقانونی و جعلی استفاده می کنند. به عنوان مثال ، در انواع آب نبات ها ، آنها از Blanchel برای سفید کردن و حذف آب نبات طبیعی استفاده می کنند ، و محصول این است که ظاهر ظاهر ، مشتری ، فروش بیشتر ، پنهان کردن کیفیت محصول را افزایش دهد و این بیشتر برای جذب مصرف کنندگان است که کاملاً سفید می دانند. خوب است بدانید که مقدار Blanchest حتی در مقادیر کمی نیز می تواند خطرناک باشد.

از چه محصولات دیگری استفاده می شود؟

علاوه بر شکر و آب نبات ، علاوه بر شکر و آب نبات ، از بلانچل برای سفید کردن آرد گندم با کیفیت پایین ، برنج قدیمی ، زرد و نصف دانه ، لوبیای براق و باقیمانده مانند نخود فرنگی و لوبیا ، چای و موارد دیگر استفاده می شود.

این متخصص خاطرنشان کرد: این ماده در هیچ استاندارد بین المللی به عنوان مواد افزودنی غذایی تأیید نشده است و استفاده از آن در مواد غذایی می تواند سلامت مصرف کنندگان را به خطر بیندازد: سازمان های نظارتی بین المللی مانند سازمان FDA و سازمان استاندارد ملی و وزارت بهداشت نیز در مواد غذایی و ایمنی مواد غذایی و ایمنی و ایمنی مواد غذایی و صنایع غذایی مورد استفاده قرار گرفته است. بنابراین ، چنین محصولاتی باید تحت نام تجاری معتبر که تحت نظارت سازمان های مذکور فعالیت می کنند ، خریداری شوند.

خطرات Blancite برای بدن

بلانسی در بدن تجزیه شده و ترکیبات سمی گوگرد و رادیکال های آزاد تولید می کند که می تواند باعث مسمومیت و آسیب به دستگاه گوارش شود ، کبد و کلیه ها را فشار داده و عملکرد آنها را مختل کند ، منجر به مشکلات تنفسی و واکنش های آلرژیک شود ، به خصوص در افراد مبتلا به آسم ، و خطر ابتلا به سرطان را در طولانی مدت افزایش می دهد.

تنها راه شناسایی دقیق محصولات غذایی مشکوک و آلوده مانند آب نبات ، شناسایی دقیق آزمایشات شیمیایی در آزمایشگاههای معتبر است. این آزمایشات دقیقاً وجود مواد شیمیایی مضر در محصول را تعیین می کند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7217

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *