الهه ja’farzadeh: به گفته پزشکان و کارشناسان ، ایران از روزهای اول سال با موجی از افزایش پرونده های کویت -1 همراه بوده است. اما روند فزاینده بیماری طی یک ماه گذشته نگرانی های جدیدی را ایجاد کرده است ، یادآور از شرارت وضعیت فعلی در برابر بیماری های عفونی. در همین زمان ، سایر تهدیدهای تنفسی در مناطق پر سر و صدا جهان ، به ویژه در زمان زیارت ، با حضور میلیون ها زائر ، خطر ابتلا به بیماری های مسری را دو برابر کرده است.
دکتر مینو محرز ، متخصص برجسته بیماری عفونی ، در مصاحبه با News Online ، برای گروه های پرخاشگرانه ، به ویژه کارکنان درمان و زائران ، زنگ هشدار به نظر می رسد و با دقت به دلایل شیوع اخیر این بیماری اشاره می کند و می گوید: ایمنی جمعی را کاهش دهید در سراسر کشور بوده است از طرف دیگر اجتماعات و سفراز جمله زیارت ، سفرهای زیارتی به حرم های مقدس و افزایش تعطیلات داخلی ، به نوبه خود به افزایش میزان بیماری کمک کرده و به میزان بیماری کمک کرده است. پروتکل ها را کاهش دهید“یعنی استفاده محدود از ماسک و فقدان فاصله اجتماعی در اماکن عمومی به شیوع ویروس کمک کرده است.”
Corona بازگشت ؛ اما نه به شکل یک کرنش جدید
به گفته متخصص عفونی ، مشخص نیست که موارد کرونا به دلیل فشار جدید است. اما به هیچ وجه در دسترس است که نشان می دهد این افزایش از سویه های شناخته شده و زیر سیستم ها ناشی می شود.
وی گفت: “اگرچه میزان بیماری و شدت این بیماری اکنون تا حدودی کاهش یافته است ، اما تا همین اواخر ، مراکز درمانی هر روز شاهد بوده اند.” علاوه بر این ، مواردی از ویروس آنفلوانزا در بین بیماران نیز وجود داشت. خوشبختانه ، کاهش یافته است.
بیشتر بیماران و بستری شدن بیشتر بیماران مبتلا به بیماری زمینه ای هستند و نسبت به سایرین در برابر عوارض ویروس آسیب پذیرتر هستند. “متأسفانه ، واکسن ها دیگر در برابر ویروس کاوید ، به ویژه امواج اخیر این بیماری مؤثر نیستند.”
محاراز می گوید: “نگرانی فعلی ما بیشتر در مورد” مورچه ها “است که در عربستان سعودی گسترش می یابد و بر اهمیت مراقبت جدی و رعایت اصول بهداشتی تأکید می کند.” در این راستا ، لازم است اطلاعات کافی به زیارت ارائه شود. “برای جلوگیری از شیوع بیماری و تبدیل آن به یک بحران.”
بیشتر بخوانید:
توهم به نام “پایان کرونا”/ زیرسطحی Umikron با شدت کم و سرعت زیاد رهاسازی/ “آنفلوانزا کمیاب است و کرونا کمیاب است”
بازگشت کرونا با چهره ای آشنا ؛ با یک فشار جدید روبرو هستید؟
شیوع بیماری شدیدتر از کاوید در عربستان سعودی/ حج
خاورمیانه یا مسی (MERS) یک عفونت ویروسی تنفسی است که توسط Coronavirus (MERS-COV) ایجاد می شود. این ویروس برای اولین بار در جده ، عربستان سعودی مشخص شد.
با توجه به روشهای انتقال بیماری ، محاراز خاطرنشان می کند: “ویروس MERS-COV در مخاط بینی و چشم شترها یافت شده است. تماس مستقیم با شتر یا مصرف محصولات خام مانند شیر یا گوشت شتر می تواند یک عامل انتقال باشد.
در روش انتقال انسان به انسان ، انتقال عمدتاً از طریق قطرات تنفسی در تماس نزدیک ، به ویژه در محیط های بیمارستان یا خانوادگی اتفاق می افتد. “شیوع این بیماری در سطح جامعه کمتر است ، اما در شرایط خاصی مانند تجمع های بزرگ ممکن است رخ دهد.”
مرس می گوید: “علائم اصلی این بیماری شامل تب ، سرفه ، تنگی نفس و گاهی اوقات مشکلات دستگاه گوارش مانند اسهال است.” این بیماری شدیدتر از کاوید وت خونریزی و در بعضی موارد می تواند منجر به نارسایی تنفسی ، نارسایی کلیه و مرگ شود. “به ویژه در افراد مسن یا بیماری های اساسی مانند دیابت ، نارسایی کلیوی یا بیماری ریه.”
کادر درمانی در خط مقدم
به گفته پزشک ، خطر MERSE (MERS) برای کادر درمانی به طور قابل توجهی بیشتر است. کارکنان درمانی به دلیل مراقبت مستقیم از بیماران مبتلا به مرزی ، در معرض قطرات تنفسی حامل ویروس MERS-COV قرار دارند. همچنین ، اقدامات پزشکی مانند تهویه تنفسی یا مکانیکی خطر انتقال ویروس به کارکنان درمان را افزایش می دهد.
ما هیچ واکسنی نداریم ، مراقبت از خود در اولویت است
اظهار هیچ درمانی یا واکسن خاصی برای مرسس وجود ندارد ، وی بر شستشوی منظم دست ها ، استفاده از ماسک و جلوگیری از علائم تنفسی برای کاهش خطر ابتلا به انواع بیماری ها از جمله نارگیل ، آنفلوانزا و موریس تأکید می کند و “خود مراقبت” را در اولویت قرار می دهد.
همچنین ، به توصیه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) ، زائران باید در صورت تب ، سرفه یا تنگی نفس تا 3 روز پس از بازگشت از سفر ، به پزشک مراجعه کنند.
1
منبع: www.khabaronline.ir