
لوزالمعده افراد مبتلا به دیابت نوع 2 قادر به تولید انسولین کافی برای تنظیم قند خون نیستند ، به این معنی که قند خون آنها ممکن است به سطح خطرناکی برسد.
اما یافته های اخیراً در 90 مین سالانه “انجمن غدد درون ریز” در سن دیگو نشان داد که پیازها ، اگر با دیابت به نام “متفورمین” گرفته شوند ، قند خون بالا و سطح کلسترول عمومی را کاهش می دهد.
آنتونی اوکیا ، نویسنده اصلی این مطالعه از دانشگاه ایالتی دلتا در آبراکا در نیجریه گفت: “پیاز ارزان و در دسترس است و به عنوان یک مکمل غذایی مصرف می شود.” این خاصیت دارد که ممکن است برای معالجه بیماران مبتلا به دیابت مورد استفاده قرار گیرد.
کارشناسان این نظریه را در مورد موش ها امتحان کردند. به طور کلی ، سه گروه از موش صحرایی که دیابت دیابت از نظر پزشکی داشتند ، عصاره پیاز را دادند تا ببینند آیا این باعث افزایش اثربخشی دارو می شود یا خیر.
این مقادیر 1 میلی گرم ، 1 میلی گرم و 2 میلی گرم بر کیلوگرم وزن بدن بود. کارشناسان همچنین به سه گروه دیگر از موش که دیابت نداشتند و قند خون آنها طبیعی بود ، دارو و پیاز را به دارو و پیاز داد.
یافته های آنها نشان داد که میزان قند خون موش های دیابتی ، که 1 و 2 میلی گرم عصاره پیاز در هر کیلوگرم مصرف می کنند ، به ترتیب به ترتیب 2 و 2 درصد کاهش یافته است.
همچنین ، عصاره پیاز سطح کلسترول کل در موش های دیابتی را کاهش داده و بیشترین 1 میلی گرم و 5 میلی گرم را داشت.
این آزمایشات همچنین نشان داد که عصاره پیاز منجر به وزن موشهای غیر دیابتی می شود ، اما این بر موش های دیابتی تأثیر نمی گذارد.
طبق گفته های مستقل ، اوجیه توضیح داد: پیاز کالری بالایی ندارد. اما به عنوان متابولیسم بدن و افزایش اشتها ، به نظر می رسد مصرف مواد غذایی را افزایش می دهد. ما باید مکانیسمی را که باعث کاهش قند خون می شود ، بررسی کنیم ، اگرچه هنوز توضیحی نداریم و تحقیقات دقیق تر و دقیق تر مورد نیاز است.
1
منبع: www.khabaronline.ir