
ریواس ، طعم ویژه و رنگ جذاب ، فراتر از یک غذای فصلی است. به نظر می رسد ساده ، سرشار از مواد مخدر و ترکیبات آنتی اکسیدان است که به بهبود سلامت کبد نیز کمک می کند.
مهر نوشت: با بهار ، یکی از اولین گیاهانی که وارد بازارهای محلی می شود ریواس است. ساقه های صورتی و رنگ صورتی تا قرمز و ضخیم که دارای عطر و طعم بی نظیری هستند. اگرچه عمر کوتاهی در بازار دارد ، اما تأثیرات طولانی مدت بر سلامت بدن دارد.
ریواس ، که در طب سنتی ایرانی و چینی برای گذشته های دور استفاده می شود ، به عنوان یک داروی طبیعی برای پاکسازی بدن ، کاهش تب و درمان مشکلات دستگاه گوارش شناخته می شود. قسمت خوراکی این گیاه گوشت و ساقه های قرمز است که طعم ترش دارند و اغلب در تهیه خورش ، مربا و شربت مورد استفاده قرار می گیرند.
۱۴۱۴
منبع: www.khabaronline.ir