کدام بیماران باید به یک متخصص تغذیه مراجعه کنند؟


نهایی بههانی: مسعود فیروزکوحی ، مشاور تغذیه و رژیم غذایی در مصاحبه با News Online گفت: “دلایل مختلفی وجود دارد که برخی از پزشکان بیماران را به یک متخصص تغذیه ارجاع نمی دهند.” یکی از مهمترین دلایل این است که برخی از پزشکان رویکرد درمانی خود را بیشتر بر روی داروها متمرکز می کنند و تغذیه را در اولویت قرار نمی دهند و نقش تغذیه در درمان را دست کم می گیرند. برخی همچنین احساس می کنند که می توانند توصیه های غذایی لازم را ارائه دهند و نیازی به مراجعه به بیمار ندارند.

بسیاری از پزشکان و متخصصان عمومی ممکن است وقت کافی برای توضیح مسائل مربوط به تغذیه نداشته باشند یا آموزش کافی در این زمینه دریافت نکرده و توصیه های کلی را ارائه دهند. Firoozkoohi می افزاید: متأسفانه در سیستم های پزشکی ، همکاری رسمی بین پزشکان ، متخصصان و متخصصان تغذیه ضعیف است. از طرف دیگر ، بیشتر خدمات تغذیه ای معمولاً تحت پوشش بیمه قرار نمی گیرند و این می تواند باعث شود پزشکان از مراجعه به بیماران خودداری کنند.

نافرمانی

برخی از بیماران نمی دانند که چه میزان تغذیه می تواند به کنترل و کنترل بیماری آنها کمک کند و برای مشاوره تغذیه کاربرد ندارد و پزشک نیازی به مراجعه ندارد. اما طبق گفته Firoozkoohi ، تغذیه در این درمان نقش اصلی و مکمل در درمان بیماری ها دارد. بنابراین ، لازم است پزشکان بیماران را به یک متخصص تغذیه و یک متخصص تغذیه ارجاع دهند. همچنین ، بهتر است بیماران خواستار مشاوره تغذیه باشند و متخصصان تغذیه و متخصصان نیز باید نقش و تأثیر تغذیه برای کنترل و کنترل بیماری ها را به روش های مختلف معرفی کنند.

کدام بیماران باید به یک متخصص تغذیه مراجعه کنند؟

فواید مراجعه به یک متخصص تغذیه برای افراد سالم

یک متخصص تغذیه می تواند نقش مهمی در حفظ سلامت و افزایش کیفیت زندگی نه تنها برای بیماران بلکه برای همه افراد جامعه نیز داشته باشد. تغذیه سالم می تواند از بیماری هایی مانند دیابت ، بیماری قلبی ، فشار خون بالا و چربی و چاقی جلوگیری کند. در افراد سالم ، داشتن رژیم غذایی متعادل باعث افزایش انرژی می شود ، عملکرد بدن را بهبود می بخشد و امید به زندگی را افزایش می دهد. متخصصان تغذیه و کارشناسان می توانند با ارائه رژیم های غذایی مناسب به کاهش یا حفظ وزن در دامنه سالم کمک کنند. ورزشکاران همچنین می توانند با راهنمایی های تغذیه ای بهتر عمل کنند و بهبودی سریعتر را تجربه کنند. متخصصان تغذیه می توانند برنامه های مختلف رژیم غذایی را برای افراد مختلف ، متناسب با نیازهای شغلی ، سن ، جنس و سطح فعالیت طراحی کنند.

فواید بیماران چیست؟

افراد مبتلا به دیابت ، فشار خون بالا ، بیماری کلیوی ، لیپیدهای خون بالا و غیره می توانند با پیروی از یک رژیم غذایی مناسب ، بیماری خود را بهتر مدیریت کنند. یک رژیم غذایی خوب به بهبود مشکلاتی مانند یبوست ، ریفلاکس معده ، سندرم روده و تحریک پذیر کمک می کند و از سوء تغذیه جلوگیری می کند. در بیماران خاص ، مانند بیماران سرطانی یا افراد مسن ، تغذیه مناسب از کمبودهای غذایی جلوگیری می کند. همچنین ، مصرف مواد مغذی کافی سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و باعث می شود بدن در برابر عفونت ها مقاوم تر شود. در حین بهبودی پس از بیماری یا جراحی ، تغذیه مناسب به ترمیم سریع بافت ها و سرعت بخشیدن به روند بهبودی کمک می کند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7973

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *