
به گفته شهروندان آنلاین ، نوشیدن مایعات به اندازه کافی به بدن کمک می کند تا دمای مناسب خود را حفظ کند. تحقیقات نشان می دهد که بدن بسیاری از انسان ها به طور مزمن کم آب می شوند.
دموی چای و گیاهی از نظر فنی از برگهای چای ساخته نشده است ، اما از گل ، برگ ، دانه یا سایر گیاهان خشک ساخته شده است. در نتیجه ، آنها به طور طبیعی فاقد کافئین هستند و می توانند به عنوان هیدراتاسیون یا هیدراتاسیون در نظر گرفته شوند.
فواید چای محدود به تأمین آب نیست
فواید نوشیدن چای شامل یک لیست طولانی است. به عنوان مثال ، چای سبز منبع غنی از فلاونوئیدها است و مصرف منظم آن باعث کاهش فشار خون ، کلسترول و تری گلیسیریدها می شود. نتایج یک مطالعه نشان می دهد که نوشیدن چای سبز ، به ویژه در ترکیب با قهوه ، ممکن است خطر مرگ ناشی از هرگونه علل در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.
تحقیقات دیگر حاکی از آن است که نوشیدن چای سیاه ممکن است به کاهش فشار خون و در نتیجه سلامت قلب کمک کند.
در حالی که چای کافئین به اندازه آب آشامیدنی قوی نیست ، اما هنوز یک انتخاب عالی است. از آنجا که چای می تواند از نظر طعم و ترکیب مواد گزینه متنوعی باشد. همچنین به شما امکان می دهد تا بدون تغییر فواید غذایی چای ، طعم های طبیعی مانند آب لیمو یا آب لیمو ، میوه یا ادویه هایی مانند دارچین و جوز هندی را اضافه کنید.
1
منبع: www.khabaronline.ir