
به نقل از یوبیک آنلاین، یکی از مهمترین خواص کیوی خاصیت ضد یبوست آن به دلیل فیبر زیاد آن است. در واقع ما معمولا کیوی را به عنوان یک ملین طبیعی به افرادی که از یبوست رنج می برند توصیه می کنیم. از طرفی ویتامین C فراوان موجود در کیوی به همراه سایر مواد معدنی آن باعث شده است که کیوی به عنوان یکی از مغذی ترین میوه ها و سرشار از آنتی اکسیدان های مفید برای بدن شناخته شود.
همشهری در خبری نوشت: یکی از سوالاتی که این روزها در مورد مصرف کیوی مطرح می شود این است که بهتر است کیوی را با پوست بخوریم یا پوست کنده؟ نکته مهم در مورد این میوه احتمال حساسیت به دلیل مصرف آن است. به عبارت ساده تر، می توان به غذاهایی که بومی منطقه خاصی نیستند اما در آن منطقه استفاده می شوند، حساسیت ایجاد کرد.
به همین دلیل ممکن است برخی از ما ایرانی ها به مواد موجود در کیوی که بومی کشورمان نیستند حساسیت داشته باشیم. این مسئله حساسیت در مورد پوست کیوی نیز بسیار مرتبط است.
یعنی چون پوست کیوی به دلیل شکل و نوع خاصی که دارد ممکن است حاوی مواد حساسیت زا باشد، بنابراین احتمال حساسیت پوستی به صورت خارش یا حتی حساسیت غذایی به پوست کیوی دور از انتظار نیست. به گفته برخی از متخصصان توصیه می شود کیوی را قبل از مصرف پوست بگیرید.
از طرفی بد نیست بدانید در پوست برخی از میوه ها و سبزیجات مقداری فیبر، ویتامین و حتی پروتئین وجود دارد و به همین دلیل توصیه می شود بیشتر میوه ها و سبزیجات را با پوست مصرف کنید. در مورد کیوی ممکن است ترکیبات مختلفی مانند ترکیبات فیبری موجود در پوست آن باعث ایجاد حساسیت شود و این حساسیت بعد از مصرف میوه با دل درد یا سوء هاضمه خود را نشان می دهد، بنابراین بستگی به بدن شما دارد که می توانید آن را با پوست بخورید یا نه. نه
ویتامین E موجود در پوست کیوی
همانطور که ذکر شد؛ کیوی سرشار از ویتامین C است تحقیقات اخیر نشان می دهد که کیوی سرشار از ویتامین E نیز می باشد. ویتامین E یکی از ویتامین های محلول در چربی است. دلیل اهمیت این ویتامین خاصیت آنتی اکسیدانی آن است که کاهش عوامل شیمیایی مضری است که در اثر استرس های فیزیولوژیکی و محیطی در بدن ایجاد می شود. روغن های گیاهی، آجیل و جوانه گندم منابع غذایی ویتامین E هستند.
تحقیقات اخیر محققان فرانسوی نشان می دهد که دو میوه آووکادو و کیوی نیز سرشار از ویتامین E هستند، آووکادو یک میوه روغنی است که به دلیل وجود مواد مغذی فراوان به ویژه می توان آن را به عنوان یکی از اجزای سالاد سبزیجات به رژیم غذایی اضافه کرد. اسیدهای چرب مفید
کیوی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای مواد مغذی از جمله ویتامین C و فلاونوئیدهای مختلف در تامین سلامت و پیشگیری از بیماری های مختلف بسیار مهم است. بر اساس مطالعات اخیر، کیوی به عنوان یکی از منابع ویتامین E محسوب می شود و در پیشگیری از انواع سرطان ها نقش دارد.
نکته مهم این است که اکثر ویتامین E در پوست کیوی وجود دارد، بنابراین توصیه می شود اگر به این میوه یا پوست آن حساسیت ندارید، آن را خوب بشویید و همراه با پوست مصرف کنید.
233217
منبع: www.khabaronline.ir