
به گفته باشگاه روزنامه نگاران جوان ، خوردن روزانه یک فنجان لوبیا روزانه به طور قابل توجهی سلامت گروه کوچکی از افراد مبتلا به عملکرد قبل از عملکرد را بهبود می بخشد ، شرایطی که سطح بالای قند خون تقریباً باعث دیابت نوع 2 می شود.
مورگان اسمیت ، محقق ارشد انستیتوی فناوری ایلینویز گفت: “مطالعه ما نشان داد كه مصرف لوبیا به كاهش قابل توجهی كلسترول و كاهش التهاب در افراد مبتلا به قبل از آن كمك می كند ، اگرچه سطح گلوكز تغییر نمی كند.”
اسمیت گفت: “این یک خبر خوب است ، زیرا افراد مبتلا به تعصب غالباً کلسترول و التهاب مزمن بالایی دارند که هر دو خطر سایر مشکلات مزمن سلامتی مانند بیماری قلبی را افزایش می دهند.”
برای این مطالعه ، محققان به طور تصادفی 4 نفر را برای خوردن لوبیای سیاه ، نخود فرنگی یا برنج به مدت 2 هفته منصوب کردند.
نتایج نشان می دهد که نخود ها کلسترول کل را در افراد کاهش داده اند.
به همین ترتیب ، لوبیای سیاه نشانگرهای خون التهابی را کاهش می دهد.
اسمیت گفت: “مطالعه ما فواید مصرف لوبیا در بزرگسالان مبتلا به پیش از کار را نشان داد ، اما این غذا گزینه بسیار خوبی برای همه است.”
اسمیت گفت: “روش های زیادی برای ترکیب لوبیا در رژیم غذایی منظم شما به عنوان روشی مناسب برای حمایت از سلامت کلی و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن وجود دارد.” “شما می توانید آنها را مخلوط کنید تا غلظت بیشتری به پایه سوپ بدهید ، یک فصل سالاد اضافه کنید یا آنها را با سایر غلات مانند برنج یا کینو ترکیب کنید.”
محققان همچنان به بررسی چگونگی تأثیر خوردن لوبیا بر سلامت روده می پردازند.
1
منبع: www.khabaronline.ir