گزینه های غذایی گیاهی امگا -3



اسیدهای چرب امگا -3 برای سلامت سلول نیز بسیار مهم هستند.

ایسنا در یک خبرنامه نوشت: این اسیدهای چرب به حفظ غشای سالم سلول ها و محافظت از سلول ها در برابر آسیب و عملکرد هماهنگی بدون سیستم های اختلال و کارآمد کمک می کنند. این امر به کاهش خطر ابتلا به بیماری ها با افزایش سن کمک می کند.

به گفته The Independent ، برای کسانی که به دنبال گزینه های گیاهی هستند ، تخم مرغ چیا و بذر کتان مقدار قابل توجهی از امگا -3 دارند.

روغن بذر کتان نیز گزینه خوبی است. گردو همچنین منبع خوبی از امگا -3 است ، اما همچنین بادام و فندق امگا -3 نیز دارند ، اما پایین تر است.

همچنین ، برخی از غذاهای غنی شده مانند تخم مرغ های غنی از امگا -3 نیز می توانند منبع دیگری از این اسیدهای چرب باشند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7685

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *