یک دلیل برای کابوس که کمتر در مورد آن شنیده اید



با توجه به اعتقادات عامیانه در مورد آنچه می خوریم ، بر کیفیت خواب ما تأثیر می گذارد ، اما شواهد بسیار کمی برای اثبات یا رد این امر وجود دارد. به همین دلیل ، محققان سؤالاتی در مورد کیفیت خواب و عادات غذایی خود و ارتباط بین این دو پرسیدند و دریافتند که بین کابوس و عدم تحمل لاکتوز رابطه محکمی وجود دارد که احتمالاً در شب در خواب افراد تأثیر می گذارد.

ایرنا در یک خبرنامه نوشت: عدم تحمل لاکتوز وضعیتی است که در آن بدن قادر به هضم لاکتوز (شکر در شیر و لبنیات) نیست.

آنها دریافتند که عدم تحمل لاکتوز با علائم دستگاه گوارش ، کابوس ها و کیفیت خواب کم همراه است. این احتمال وجود دارد که مصرف لبنیات می تواند دستگاه گوارش را مختل کند و ناراحتی ناشی از خوابی که مردم می بینند و کیفیت استراحت خود را ایجاد می کند.

تور نیلسن ، محقق دانشگاه مونترال در کانادا و نویسنده اصلی این مقاله ، گفت: “شدت کابوس ها کاملاً مربوط به عدم تحمل لاکتوز و سایر آلرژی های غذایی است.”

وی گفت: “تحت این یافته های جدید ، تغییر عادت های غذایی ممکن است کابوس های افراد با برخی از آلرژی های غذایی را کاهش دهد.” این یافته ها همچنین روشن می کند که چرا مردم اغلب مصرف لبنیات را عاملی در خواب بد می دانند.

کابوس های افرادی که به لاکتوز حساسیت دارند و از علائم شدید دستگاه گوارش رنج می برند و خواب آنها بدتر است. این منطقی است زیرا می دانیم که احساسات جسمی می تواند بر خواب تأثیر بگذارد.

وی خاطرنشان کرد: کابوس ها می توانند بسیار مخرب باشند ، به خصوص اگر اغلب اتفاق بیفتد. از آنجا که آنها معمولاً مردم را در حالت نارضایتی از خواب بیدار می کنند ، ممکن است باعث شود افراد از خواب خودداری کنند ، که هر دو می توانند خواب آرام از مردم بگیرند.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8773

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *