
به گفته باشگاه روزنامه نگاران جوان ، بادام زمینی متعادل ، چرب ، خوشمزه و بسیار مغذی است. این ماده حاوی پروتئین و مواد معدنی زیادی است که به تقویت مغز و حافظه کمک می کند. بادام زمینی سرشار از ترکیبی به نام کولین است که به ساخت یک واسطه شیمیایی مؤثر در حافظه کمک می کند. مصرف غذاهای حاوی کولین می تواند تا حدی کمبود استیل کولین ناشی از پیری و خنثی کردن کاهش حافظه را جبران کند.
بخش عمده ای از چربی های بادام زمینی اسیدهای چرب اولئیک و لینولئیک غیر اشباع هستند و این ماده مغذی مقادیر قابل توجهی از ویتامین E. بادام زمینی را نیز منبع خوبی از روی است که به سیستم ایمنی بدن کمک می کند. این مغز خوراکی کلسترول خوبی را افزایش می دهد ، شیر مادر را افزایش می دهد ، به هضم کمک می کند ، درد معده را کاهش می دهد ، نرم کننده است و سرفه های خشک را تسکین می دهد.
وجود ویتامین های گروه B در بادام زمینی عضلات را تقویت می کند ، خستگی را کاهش می دهد ، سردرگمی ، کسالت ، ترس و ناامیدی را تسکین می دهد. زنان باردار که به این ویتامین ها بیشتر احتیاج دارند می توانند از بادام زمینی بهره مند شوند. طبق برخی تحقیقات ، مصرف ده بادام زمینی در هفته می تواند از سرطان روده بزرگ جلوگیری کند. Phystolrol در بادام زمینی و کره بادام زمینی قادر به کاهش سرعت رشد سلولهای سرطانی ، به ویژه در سرطان پستان ، روده بزرگ و پروستات است و حتی از برخی از این سرطان ها جلوگیری می کند.
همچنین مشخص شده است که مصرف منظم بادام زمینی می تواند از دیابت جلوگیری کند ، زیرا حاوی فیبر و منیزیم بالایی است که دارای خاصیت ضد دیابتی هستند. بادام زمینی همچنین خطر سنگهای صفراوی را کاهش می دهد ، که به دلیل وجود الیاف رژیم غذایی ، فیتواسترول و منیزیم است. با این حال ، بادام زمینی غذاهای حساسیت زا هستند و حساسیت به آن می تواند شدید باشد و منجر به شوک آنافیلاکسی شود.
همچنین به افراد مبتلا به سنگ کلیه توصیه می شود که از مصرف بیش از حد بادام زمینی خودداری کنند ، زیرا ترکیبات موجود در آن می توانند احتمال ساخت سنگ را افزایش دهند.
1
منبع: www.khabaronline.ir