
در دنیایی که روز به روز بیماریهای قلبی و متابولیکی در حال گسترش است ، محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا با انتشار نتایج یک مطالعه جدید ، مطالعه جدیدی را برای دوستداران مغز منتشر کرده اند: مصرف روزانه فقط یک چهارم فنجان گردو می تواند سطح کلسترول مضر را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.
براساس این مطالعه ، نتایج آن در سال 2 در مجله علمی مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده است که افرادی که گردو را به عنوان میان وعده های روزانه خود به جای میان وعده های ناسالم ، مانند تراشه ها و شیرینی ها ، انتخاب کرده اند ، در طی دو هفته کاهش قابل توجهی در کلسترول LDL و تری گلیسیریدها تجربه کرده اند.
جزئیات این مطالعه: در این مطالعه ، 4 نفر در معرض خطر سندرم متابولیک به دو گروه تقسیم شدند: گروه اول میان وعده های خود را با 2 گرم گردو جایگزین کردند و گروه دوم به رژیم غذایی طبیعی خود ادامه دادند اما از مصرف مغز خودداری کردند.
نتایج قابل توجه بود:
-
کاهش کلسترول بد (LDL): بیش از 2 واحد (mg/dl)
-
کاهش تری گلیسیرید: بیش از 2 واحد
-
افزایش کیفیت رژیم غذایی: با توجه به شاخص HEI-1 ، حدود 1.5 واحد
جالب اینجاست که با وجود افزایش چربی در رژیم گروه اول ، افزایش نگرانی در وزن شرکت کنندگان وجود نداشت. در حقیقت ، این مطالعه تأییدیه ای است که همه چربی ها بد نیستند – و برخی مانند چربی های مفید در مغز ، کلید سلامتی هستند.
کاربرد در زندگی روزمره
اگر به فکر ارتقاء سلامت قلب خود هستید ، ممکن است وقت آن باشد که به جای شکلات های صنعتی یا تراشه ها به گردو بروید. می توانید آن را به سالاد ، ماست یا حتی یک تکه شکلات تلخ اضافه کنید و از طعم و فواید آن لذت ببرید.
و اگر به گردو حساسیت دارید؟ نگران نباشید! غذاهایی مانند ماهی قزل آلا ، جو دوسر ، سیب ، لوبیا و آووکادو نیز نقش مهمی در کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب دارند.
و ورزش را فراموش نکنید: ترکیب تغذیه سالم با فعالیت بدنی بهترین نسخه سلامت قلب است.
1
منبع: www.khabaronline.ir