یک گیاه تلخ با خواص شیرین/ از ویتامین های B ، B2 ، B2 ، B2 تا ویتامین E


براساس اخبار آنلاین ، شیرین بیان تلخ است ، اما دارای خواص بسیار خوبی است ، شیرین بیان ریشه های طولانی و حلقه های شیرین بیان به صورت افقی و زیرزمینی دارد و بومی اروپا و آسیا است. با گذشت زمان ، این گیاه وارد چین شد و به یک گیاه مهم در طب سنتی چینی تبدیل شد. شیرین بیان یکی از طعم دهنده های مواد غذایی و مواد غذایی است و از خواص درمانی بسیار خوبی برخوردار است.

خواص شیرین بیان

مهر نوشت: شیرین بیان منبع خوبی از ویتامین B ، B2 ، B2 ، B2 و ویتامین E. است که نشان دهنده مواد معدنی مانند فسفر ، کلسیم ، کویلین ، منیزیم ، آهن ، پتاسیم ، سلنیوم ، سیلیکون و روی است. شیرین بیان یک مخزن از مواد مغذی گیاهی از جمله بتا کاروتن ، گلیسیریزین ، گلابیدین ، ​​اووریدیدین ، ​​تیمول ، فنل ، اسید فرلیک و کوئرستین است.

خواص درمانی فوق العاده ای شیرین بیان می تواند درمان زخم های آفات یا زخم های دهان ، درمان اختلالات معده ، محافظت از کبد ، کاهش استرس ، درمان روماتیسم ، از بین بردن علائم یائسگی ، از بین بردن علائم یائسگی و سندرم قبل از قاعدگی ، پیشگیری از سرطان ، درمان سل ، درمان عفونت ها ، سلامت ، افزایش یافته است.

ریشه شیرین بیان دارای خواص دارویی برای درمان بیماری های دستگاه گوارش است. همچنین برای پوست صورت و مو فواید زیادی دارد. در اینجا برخی از خواص شیرین بیان آورده شده است.

درد قاعدگی را کاهش داده و علائم یائسگی را تسکین می دهد

ریشه شیرین بیان دارای خواص ضد التهابی است و می تواند برای درمان سندرم قبل از قاعدگی و همچنین درد دوره ای استفاده شود. مصرف ریشه شیرین بیان در دوران یائسگی نیز گرفتگی را کاهش می دهد.

خواص شیرین بیان معده

عصاره شیرین بیان حاوی گلابیدین و رزورون است که در ریشه شیرین بیان فلاونوئیدها هستند ، در تسکین ناراحتی معده مؤثر هستند. یکی از عفونت های شایع دستگاه گوارش آلودگی به هلیکوباکتر پیلوری است که منجر به گاستریت ، زخم معده ، زخم دستگاه گوارش و در نهایت سرطان معده می شود. شیرین بیان یکی از گیاهان دارویی است که برای درمان عفونت های هلیکوباکتر پیلری استفاده می شود. اسید گلیسیریزین در شیرین بیان می تواند اثرات درمانی بر علائم سوء هاضمه یا هضم ایجاد کند. شیرین بیان میکروب های معده و باکتری تولید زخم معده را از بین می برد.

خصوصیات صلاحیت اسید معده

ریشه شیرین بیان ، اگر به صورت یک سگتریزین استفاده شود ، ترشح مخاط را به معده افزایش می دهد و در نتیجه از معده و مری در برابر اسید معده محافظت می کند. شیرین بیان سطح اسید معده را کاهش می دهد ، باعث سوزاندن معده و هضم می شود و در نهایت به عنوان یک ضد استحکام خفیف عمل می کند. با افزایش سطح استرس ، اسید معده نیز افزایش می یابد که منجر به درد و التهاب شدید می شود. شیرین بیان در کاهش استرس و کنترل هورمون استرس (کورتیزول) نقش دارد ، بنابراین مصرف شیرین بیان می تواند هورمون استرس را کنترل کند.

خواص شیرین بیان روده

شیرین بیان نیز برای سلامت روده مفید است. به عنوان یک ضد التهاب طبیعی عمل می کند و می تواند پوشش روده های تحریک شده را تسکین دهد. این خصوصیات شیرین بیان همچنین می تواند برای شرایطی مانند سندرم روده نشت ، که دارای یکپارچگی دیواره های روده آسیب دیده است ، مفید باشد.

در حالی که این گیاه فواید زیادی دارد ، مهم است که آن را با دستورالعمل پزشک و طبق تجویز انجام دهید. از آنجا که بیش از حد مصرف آن ممکن است باعث ایجاد عوارضی مانند افزایش فشار خون شود. ما همچنین توصیه می کنیم قبل از اضافه کردن این گیاه به رژیم غذایی خود با یک متخصص تغذیه مشورت کنید.

یک گیاه تلخ با خواص شیرین/ از ویتامین های B ، B2 ، B2 ، B2 تا ویتامین E

خواص شیرین بیان برای باردار شدن

مصرف شیرین بیان همچنین می تواند به زنان در بهبود باروری کمک کند. با تنظیم هورمون ها ، به ویژه استروژن و پروژسترون ، می تواند در درمان اختلالات مانند سندرم تخمدان پلی کیستیک مؤثر باشد ، که یکی از دلایل شایع ناباروری است. مصرف بیش از حد شیرین بیان ممکن است عوارضی مانند فشار خون بالا ایجاد کند. بنابراین ، زنانی که سعی در بارداری دارند ، باید از مصرف خودسرانه این گیاه خودداری کنند.

خواص شیرین بیان برای کبد چرب

ریشه شیرین بیان می تواند در بهبود سلامت کبد و به ویژه در درمان بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) مفید باشد. این ماده دارای خواص ضد التهابی و محافظت شده کبد است و می تواند به کاهش تجمع چربی ، التهاب کبد و بهبود عملکرد کبد کمک کند.

ترکیبات در شیرین بیان مانند گلیسیریزین می تواند استرس اکسیداتیو را کاهش دهد ، که یکی از مشکلات شایع در بیماری کبد است. با این حال ، مصرف بیش از حد شیرین بیان ممکن است منجر به عوارضی مانند فشار خون بالا و کاهش پتاسیم شود. بنابراین از مصرف آن بدون تجویز پزشک خودداری کنید.

نحوه خوردن شیرین بیان

شربت شیرین بیان: برای تهیه شربت شیرین بیان ، باید پوست را بدون پوست سبزیجات پودر کنید و پودر به دست آمده را با آب مخلوط کرده و جوشانده شود تا ضخیم شود ، عصاره شیرین بیان می تواند روزانه 1 میلی گرم در میلی لیتر استفاده شود. پودر ریشه شیرین بیان نیز می تواند تا 5 میلی گرم روزانه مصرف شود.

چای شیرین بیان

برای تهیه یک دمشک شیرین بیان ، باید 2 گرم شیرین بیان را بدون پوست خرد کنید و در یک لیتر آب جوش بریزید و اجازه دهید 5 دقیقه جوشانید. روزانه یک فنجان چای و شیرینی یک فنجان قابل استفاده است. در اروپا ، شیرین بیان از آب نبات تند ساخته شده است. در چین از شیرین بیان به عنوان چاشنی در پخت و پز غذا و طعم سوپ استفاده می شود. در ایتالیا نیز برای بهینه سازی دهان ، شیرین بیان دارند. مصرف دیگر شیرین بیان قرص شیرین بیان است.

دم شیرین

برای تهیه دمشک شیرین بیان ، باید یک قاشق چایخوری پودر ریشه شیرین بیان را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید ده دقیقه دم کند. سپس می توانید این دم را بنوشید.

شیرین بیان از مزایا و خواص بسیاری برخوردار است که می تواند استروژن و پروژسترون در بدن را متعادل کند ، از این طریق گرفتگی ها و انقباضات را در طول قاعدگی و به دلیل خاصیت ضد باکتریایی و ضد میکروبی کاهش می دهد و از این طریق از رشد باکتری ها در دهان و دندان جلوگیری می کند.

عوارض جانبی احتمالی

ریشه شیرین بیان می تواند یک افزودنی سالم برای رژیم غذایی شما باشد ، توجه به این نکته مهم است که شانس خوبی برای داشتن یک چیز خوب وجود دارد. اگر شیرین بیان بیش از حد باشد ، می تواند به سطح پتاسیم کم منجر شود ، که می تواند منجر به بیماری قلبی و همچنین ضعف عضلات شود.

این گیاه می تواند برای بسیاری از افرادی که شرایط پزشکی خاصی دارند یا داروهای خاصی دارند که در ترکیبات بیولوژیکی آن تداخل دارند ، منع مصرف داشته باشد. به عنوان مثال ، برخی از داروهای بیماری قلبی نباید با شیرین بیان و همچنین افراد مبتلا به بیماری کلیوی مصرف شوند.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده هشدار می دهد که برای افراد بالای 5 سال ، خوردن دو اونس شیرین بیان سیاه در روز حداقل دو هفته می تواند در بیمارستان بستری شود ، بنابراین تعداد روزهای مصرف این گیاه را محدود کرده و مطمئن شوید که بیشتر مصرف نمی کنید. بیش از دو اونس در یک زمان. اگر سابقه بیماری قلبی یا فشار خون بالا دارید ، حتماً مقدار خود را در نظر بگیرید. در غیر این صورت ، ریشه شیرین بیان برای خوردن بی خطر است و می تواند برای بسیاری از جنبه های سلامتی مورد استفاده قرار گیرد.

1



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 8009

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *