
به نقل از یوبیک آنلاین، بر خلاف تفکرات عام که غذای تند را برای معده و قلب مضر می دانم غذاهای تند و فلفلی فواید بسیار دارند که بهتر است درباره آن بیشتر بدانید. دو دسته مردم دارند که غذاهایی را دوست دارند و آنهایی که تحمل تندی اش را ندارند. اگر گروه اول هستید، موفق هستید. مگر فواید غذای تند چیست؟
همشهری آنلاین نوشت: فیتوشیمیایی های موجود در فلفل تند، کپسایسین نامیده می شود، که به فلفل کمک می کند که ضربه های خود را بزند و کاهش وزن، مبارزه با داروها و تسکین ناراحتی معده و روده، کمک کند.
مصرف غذای تند باور بسیار زیاد از مردم نه تنها عوارض برای بدن بدون فواید آن برای معده و دردهای آن و همچنین سلامت قلب ثابت شده است. اما، فواید غذای تند به مشخصات غذایی کامل آن می دهد، نه فقط رنگ و لعابش.
غذاهای تند برای بدن چه فایده ای دارد:
۱. کمک به سوزان زدن
تمام آن عرق ریختن ها در هنگام خوردن غذاهای تند به یک هدف واقعی عمل می کند. طبق یک مطالعه یک بشقاب غذای تند، میزان مصرف سوخت بدن را تا 8% افزایش می دهد. یا به عبارت دیگر متابولیسم شما را سریع تر می کند. مطالعات دیگر نشان می دهد کسانی که غذای تند می خورند، مقدار مصرفی دارند. بنابراین، اگر وزن کم کنید، غذاهایتان را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
۲. محافظت از قلب
مطالعات متعددی نشان داده اند که در رژیم غذایی با رژیم غذایی تند زندگی می کنند، نسبت به ملایمی که در مناطقی با انتخاب غذاهایی هستند، فعالیت ماهیانی دارند. دلیلش چیست؟ چه در این از سلامت نمناک میخوانید به نظر می رسد که مصرف فلفل چیلی کلسترول بد را خنثی می کند (همچنین معروف به LDL).
بعلاوه بر آن، مواد شیمیایی مسئول اثر سوختن است که غذاهایی که در دهان شما ایجاد می کنند و این را به مبارزه با کمک می کند، می کند (که یکی از چیزهایی است که می تواند باعث حمله قلبی شود).
۳. درد تسکین
این یکی از نظر علمی کمی پیچیده است، اما برای بیان ساده آن، کپسایسین قادر به علایم ویژه ای است که از سلول های عصبی شما به مغزتان فرستاده می شود و باعث درد می شود را حس کنید. به همین دلیل است که کپسایین به عنوان یک جزء در کرم و لوسیون های ضد درد به کار می رود.
۴. عمر بیشتر
مطالعه تحقیقی در چین (شامل نزدیک به ۵۰۰.۰۰۰نفر) نشان داد که تقریباً هر روز غذای تند می خورد، ممکن است احتمال مرگشان تا ۱۴ درصد کاهش یابد. افرادی که این مطالعه را انجام دادند می گویند که خیلی زود است که غذاهای تند را به یک عمر بیشتر زندگی کردن ربط داد، اما نتایج دلگرم کننده به نظر می رسند.
۵. غنی از مواد مغذی
مصرف روزانه چیلی آن را برای شما آسان خواهد کرد تا میزان مصرف را داشته باشید اینها شامل ویتامین های دیگر، مانند A و C و همچنین از مواد معدنی حیاتی می باشند.
۶. کمک به شادتر بودن
خوردن غذاهای تند باعث می شود که مغز شما هورمون های “شادی” تولید کند، مثل سروتونین، که شما را برای مقابله با افسردگی، اضطراب، عصبانیت و استرس تجهیز می کند. این ممکن است توضیح دهد که چرا مردمی که غذاهای تند می خورند، همیشه شاد به نظر می رسند، حتی وقتی که خیس عرق می شوند و از درد گریه می کنند.
۷. کمک به دفع سرطان
طبق نظر برخی متخصصان پزشکی و جدیدترین تحقیقات، کپسایسین همین کار را بر روی سلول های سرطانی ویژه به عنوان داروهای مقاوم در حال مبارزه با سرطان دارد. ظاهراً، این ماده شیمیایی آنقدر قوی است که می تواند به طور بالقوه سلول های لوسمی را بکشد و رشد تومور مرگبار را آهسته کند.
۸. بهبود دل درد
چطور!؟ غذاهای آدویه دار و تند می کنند شکم شما را آرام می کنند؟ درست است. تحقیقات جدید نشان می دهد که مصرف غذاهای تند می تواند مقدار اسید معده تولید کند، هر گونه حیات معده که ممکن است داشته باشد را کاهش دهد و تا ۵۳ درصد کاهش دهد.
۲۳۳۲۳۶
منبع: www.khabaronline.ir