5 ماده غذایی برای جلوگیری از حملات قلبی و مغزی



به نقل از یوبیک آنلاین، بر اساس «مرکز آمار بیماری‌های قلبی و سکته مغزی انجمن قلب آمریکا» تنها در سال 2022، حدود 19 میلیون نفر در سراسر جهان به دلیل بیماری‌های قلبی عروقی جان خود را از دست داده‌اند که این رقم در مقایسه با سال گذشته حدود 18.7 درصد است. در سال 2010 افزایش یافت.

سلامت نیوز در خبری نوشت: هر ساله تعداد قابل توجهی از مردم بر اثر سکته قلبی جان خود را از دست می دهند که نشان از اهمیت شناسایی و درمان به موقع این بیماری دارد. سابقه خانوادگی می تواند آسیب پذیری فرد را در برابر حملات قلبی و سکته افزایش دهد، اما تغییرات اساسی در سبک زندگی و رژیم غذایی می تواند این خطر را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. یک رژیم غذایی متعادل و مغذی می تواند نقش اساسی در پیشگیری از بیماری های مرتبط با قلب داشته باشد. در این مقاله به 5 ماده غذایی که می توانند در پیشگیری از بیماری های قلبی و سکته موثر باشند اشاره کرده ایم.

سبزیجات برگ دار

سبزیجات برگ دار مانند اسفناج، شنبلیله و کلم پیچ سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند. این سبزیجات سرشار از فولات، سیستم عصبی و سلامت قلب را تقویت کرده و خطر سکته را کاهش می دهد. وجود ویتامین B بیشتر عامل مهمی در پیشگیری از سکته مغزی است. محتوای پتاسیم همچنین به تنظیم فشار خون کمک می کند. این مورد آخر عامل مهمی در پیشگیری از انواع سکته های مغزی است.

غلات کامل

غلات کامل مانند جو دوسر، بلغور جو دوسر، ذرت بو داده، چاودار و برنج قهوه ای ترکیبی از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی هستند که از سلامت قلب حمایت می کنند. این فیبر به کنترل سطح کلسترول، جلوگیری از گرسنگی بیش از حد و کاهش خطر چاقی و فشار خون بالا (شرایط مرتبط با افزایش خطر حملات قلبی و سکته) کمک می کند.

آجیل و دانه ها

مغزها و دانه ها، از جمله بادام، دانه کتان، گردو و دانه چیا، دارای مواد مغذی متراکم و برای سلامت قلب هستند. این میان وعده های دوست داشتنی و سالم همچنین سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها و اسیدهای چرب امگا 3 هستند که به کاهش التهاب، بهبود گردش خون و کاهش خطر سکته کمک می کند.

انواع توت ها

میوه هایی مانند زغال اخته، توت فرنگی و تمشک سرشار از فلاونوئیدها و آنتوسیانین ها هستند. این میوه ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند، با استرس اکسیداتیو و التهاب مبارزه می کنند، سلامت کلی قلب و مغز را ارتقا می دهند و خطر سکته را کاهش می دهند.

مصرف ماهی

ماهی های چرب مانند سالمون و ساردین منابع غنی اسیدهای چرب امگا 3 هستند. این اسیدها دارای خواص ضد التهابی هستند که خطر لخته شدن خون را کاهش می دهند، سطح کلسترول را تنظیم می کنند و سلامت قلب را بهبود می بخشند. مصرف منظم ماهی های چرب با کاهش خطر سکته مغزی همراه است.

پیشگیری از انواع سکته ها مستلزم اصلاح سبک زندگی است. ترکیب یوگا و ورزش، پرهیز از غذاهای ناسالم و سیگار نکشیدن، و رفع علائمی مانند درد قفسه سینه، سنگینی یا مشکلات تنفسی گام های مهمی در کاهش خطر هستند. آنها سکته مغزی هستند.

233217



منبع: www.khabaronline.ir

یوبیک آنلاین
یوبیک آنلاین
مقاله‌ها: 7217

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *